Berenpak kopen

Berenpak kopen

Een onesie is een kledingstuk wat is overgewaaid vanuit Amerika en Engeland. Daar is dit kledingstuk al meer dan een jaar populair. Maar een aantal maanden geleden is deze trend ook naar Nederland gekomen. Een andere naam voor een onesie is een jumpsuit.Maar daarbij moet wel gezegd worden dat een onesie nog lekkerder zit dan een jumpsuit. Een onesie is namelijk een loszittend pak, Hierbij zitten de broek en de trui aan elkaar vast. Soms zitten er ook sokken vastgemaakt aan een onesie. Deze sokken hebben dan anti slip materiaal onder de sok zitten zodat je niet uitglijdt. Je hebt onesies met lange en met korte mouwen en de broekspijpen kunnen ook lang of kort zijn. Je ziet al wel dat er dus veel variatie mogelijk is op het gebied van onesies. Een onesie wordt zo genoemd omdat het allemaal bij elkaar maar 1 kledingstuk is.

Een onesie gebruik je vooral binnenshuis. Dit omdat ze vaak niet zo mooi zijn maar wel geschikt zijn als huispak of als loungewear. Ook worden veel onesies gebruikt als pyjama. Maar de trend is een tijdje geleden over gewaaid en dat betekent dat het op dit moment steeds bekender en hipper wordt. Dat zorgt ervoor dat je ze ook veel vaker op straat ziet dan voorheen. Je merkt al snel als er ergens een feestje is of als het carnaval is. Dan zie je heel veel onesies overal op straat.

Vooral de berenpak onesie zie je dan overal terugkomen. Dit komt omdat dit wel de bekendste onesie is tijdens een feestje of tijdens carnaval. Dit komt omdat je door dit pak eigenlijk een levende knuffelbeer bent en daarnaast heb je veel bekijks als je dat pak aan hebt. Een beer is een stoer dier dus je ziet er stoer uit. Maar omdat het pak zo zacht is zie je er ook onwijs knuffelbaar uit. Je kunt veel pakken online bestellen of in de carnavalswinkel kopen.

Dames berenpak kopen
Een levende knuffelbeer zijn? Met dit pak kan dat gemakkelijk. Je kunt online je berenpak bestellen waarmee jij direct de hipste outfit hebt van iedereen op het feestje. De pakken zijn wat lager uitgesneden om jouw figuur te accentueren.

Heren berenpak kopen
Tijdens carnaval wil je er natuurlijk heel erg stoer bij lopen. Met een berenpak onesie is dit het geval. En daarnaast willen alle dames met je knuffelen omdat je zo zacht bent.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.