Dames verkleedkleding

Dames verkleedkleding

Tijdens carnaval is het geoorloofd om je weer eens ongegeneerd te verkleden. Maak hier dus ook gebruik van tijdens het leukste feestje van het jaar! Men gaat vaak al ver van te voren op zoek naar een passende outfit om te dragen tijdens carnaval.Dit omdat carnaval eigenlijk helemaal om de outfit draait en je er wel leuk uit wilt zien tijdens dit feestje. We hebben in dit korte artikel een selectie gemaakt van 3 leuke outfits. Dames verkleedkleding is ook gemakkelijk te kopen of online te bestellen.

Onesie jurkje (berenpak)
De onesie is een van de meest geziene outfits van dit jaar tijdens carnaval. Dat komt omdat deze trend een aantal maanden geleden is overgewaaid vanuit Amerika en mensen er nu steeds meer aan beginnen te wennen. Vooral het berenpak is een veel geziene onesie tijdens de carnaval. Dat is ook de rede dat er speciale vrouwen berenpakken gemaakt zijn. Hierbij kun je denken aan een onesie in een jurkjes vorm. Of een berenpak waarbij alles wat strakker ziet zodat je nog wel iets van de vrouwelijke vormen door het pak heen ziet. Ook heb je pakken met muts waar dan berenoortjes aan vast zitten.

Catwomanpak
Catwoman is de allereerste superheld welke vrouwelijk is. Dat is ook een van de redenen dat dit een populaire outfit is tijdens carnaval. Het pak is een zwart pak welke alle lichaamsdelen bedekt. Er kan ook nog een muts aan zitten waar dan kattenoortjes aan bevestigd zitten. Dit maakt het pak natuurlijk helemaal af. Catwoman is een superheld welke alle krachten van een kat bezit. Met deze krachten probeert ze te achterhalen wie haar vermoord heeft voordat ze Catwoman werd. Daarnaast kan ze hiermee onschuldige bewoners behoeden voor het kwaad. Altijd al een superheld willen zijn? Verkleed je dan als Catwoman.

Matrozenpak
Het is natuurlijk ook leuk om als een mannelijk beroep verkleed te gaan. Matroos is hierbij een van de meest populaire opties. Dit omdat het een hele makkelijke en basic outfit is waarin je jezelf kleedt. Je hebt hierbij nodig: een shirtje of een hempje met wit en blauwe strepen. Daarnaast heb je een blauwe rok of een blauwe broek nodig. Je kunt de outfit dus zo sexy en bloot maken als je zelf wilt. En deze kledingstukken kun je ook nog eens een andere keer aan. Om de outfit af te maken kun je nog een matrozenpet opzetten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.