Batmanpak kopen

Batmanpak kopen

Batman, wie kent hem niet... Nagenoeg iedereen die in de afgelopen decennia is opgegroeid is wel bekend met de vleermuisman die is bedacht door Bob Kane. Sterker nog, rondom het Batman kostuum is sinds jaar en dag een ware hype ontstaan en vele kinderen en volwassen kleden zich nog regelmatig zoals hun grote superheld. Logischerwijs kwam ook Batman niet uit de lucht vallen, hij is namelijk voor een groot deel gebaseerd op toenmalige misdaadbestrijders als Zorro en 'The Shadow'. Batman vind zijn oorsprong eigenlijk in de ornitopter van Leonardo da Vinci. Door het klapperen van de vleugels van de door da Vinci raakte Bob Kane geïnspireerd en zo besloot hij zijn ontwerp voor Batman af te ronden. Zoals wellicht bekend beschikt Batman niet over een aantal superkrachten zoals diverse andere superhelden waarmee verschillende mensen zijn opgegroeid wel hebben. Batman is en blijft een mens en heeft een maximum aan kracht en uithoudingsvermogen weten te bemachtigen. Dit is uiteraard ontstaan door jarenlang intensieve training.

Bovendien is Batman een meester in zelfverdediging en buiten het feit dat hij fysiek enorm sterk is, beschikt hij bovendien over een uitstekende mentale kracht. Zo draait deze meesterdetective zijn hand niet om voor een uitgebreid onderzoek en heeft hij ontzettend veel kennis van een aantal wetenschappelijke feiten. De combinatie van de hier bovenstaande kwaliteiten zorgen ervoor dat Batman zich uit nagenoeg iedere haast onmogelijk lijkende situatie te redden. Vijanden die wel over superkrachten beschikken, verslaat hij hierdoor met speels gemak.

De technologische snufjes waarover Batman beschikt zijn uiteraard ook van groot belang. Zo heeft hij in zijn kostuum diverse gadgets bij zich, die hem helpen om continue de misdaad te bestrijden. In de loop der jaren is uiteraard het Batman kostuum flink veranderd. Indien we het allereerste Batman pak vergelijken met het Batman kostuum van vandaag de dag valt dat zeker op.

Het kostuum van Batman is overigens al zéér lange tijd verkrijgbaar op internet. Dit aangezien zoals reeds eerder vermeld diverse fans van deze vleermuis zich continue kleden als hun grote held. Zo lopen er tijdens Halloween diverse kinderen in zijn pakken en is binnen de cosplay wereld het pak van Batman ontzettend hip. Zowel jong als oud zijn grote fan van zijn pakken en iedere keer als er een nieuwe film rondom deze superheld uitgebracht wordt, is één van de eerste zaken waarover geoordeeld wordt het pak.

Ook zijn handlanger Robin heeft een uniek pak, die regelmatig gedragen wordt. Maar zeg nou eerlijk, het pak van Batman is vele malen belangrijker aangezien hij de grote held is van de film. Indien je online een Batman pak wil bestellen zijn er diverse mogelijkheden voor. Zo zijn er een aantal standaard pakken, waarbij er totaal géén vorm in zit en dergelijke, terwijl ook de luxere pakken inclusief six-pack zéér gewild zijn.

Een batman pak is hot en dat dit door jan en alleman gedragen wordt bewijst dat ten zeerste.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 DaveValkenburg, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.