Schooltassen voor kinderen

Schooltassen voor kinderen

Als je kind voor het eerst naar school gaat, dan wil hij of zij natuurlijk een stoere of leuke schooltas om spulletjes in mee te nemen. De broodtrommel en drinkbeker moeten mee, en wie weet ook gymspullen. Wil je een schooltas kind kopen dan kun je in deze leuke webwinkel een keuze maken uit het ruime aanbod voor zowel jongens als meisjes.Er zijn leuke rugtassen en heuptassen waarin ze hun lunchpakketje en andere zaken mee naar school kunnen nemen. Je kunt kiezen uit diverse schooltassen met verschillende thema’s, er is voor elk wat wils in de webwinkel te vinden.

Voor het eerst naar school
Het is natuurlijk altijd spannend als je kind vier jaar wordt en voor het eerst naar school gaat. Die eerste schooldag is gedenkwaardig, voor het eerst een hele dag van huis omdat de meeste kinderen tegenwoordig tussen de middag overblijven. Vaak hebben kleuters al een paar keer een ochtendje of middag geoefend op school voor de vierde verjaardag dus dan is het allemaal niet meer zo spannend. Ze kennen de juf en de andere kindjes in de klas al. Met een schooltas kind 4 jaar om de schouders gaan ze vast vol vertrouwen en vol verwachting naar school voor hun eerste schooldag. Een nieuwe fase is begonnen.

Bestel vandaag nog een leuke schooltas voor je kind
Je vindt op de website een ruim aanbod aan schooltassen voor kinderen. Wil je een schooltas kind kopen dan kun je direct je keuze maken en je bestelling in je winkelmandje plaatsen. Je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis. Winkelen is veilig want de webshop is aangesloten bij de stichting Thuiswinkel Waarborg. Mocht je bestelling niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je deze binnen 14 dagen terugsturen en ontvang je je geld terug.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sietse, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.