Rasta Pruik

Rasta Pruik

Een pruik geeft je letterlijk een ander gezicht. Veel mensen durven een act pas op te voeren als ze onherkenbaar zijn verkleed en een pruik helpt daar natuurlijk goed bij. Als je een donker getint type wilt uitbeelden dan is een rasta pruik een leuk item om te gebruiken voor je verkleed outfit. Zo kun je je uitdossen als een voetballer of een reggae zanger.Om de één of andere reden worden met name de laatsten altijd geassocieerd met een rasta kapsel. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet, ook een verpleegster of postbode kan een rastakapsel hebben, dus als je zo’n kostuum gebruikt voor bij voorbeeld carnaval dan past een rasta pruik daar ook prima bij. Rasta pruikenzijn te koop in verschillende kleuren. Van traditioneel zwart tot de Duitse vlag, hoewel zwart natuurlijk wel favoriet is.

Een rastapruik geeft je een Latino look
Met een rastapruik creëer je de onmiskenbare Latino look waar veel vrouwen dol op zijn. Maar ook mannen vinden een vrouw met een rastakapsel vaak aantrekkelijk. Omdat een rastapruik vrijwel altijd zwart is kun je deze combineren met veel verschillende outfits. Je hoeft niet bang te zijn dat de kleur van je pruik vloekt met wat je voor kleding draagt. Daardoor kun je een rasta pruik kopen die je voor diverse verkleed kostuums kunt gebruiken. Een rasta pruik met muts is ook helemaal hot, omdat degenen die een rasta kapsel dragen vaak ook grote fan zijn van allerlei verschillende hoofddeksels om hun imago mee te verstevigen.

Koop je rasta pruik eenvoudig online
Heb je een rasta pruik nodig dan kun je die nu meteen heel gemakkelijk bestellen. Op de website kies je de pruik uit die jij het leukst vindt of die het beste past bij de outfit die je wilt gaan dragen. Vervolgens is het een kwestie van enkele muisklikken om de pruik van je keuze te bestellen en je bestelling af te ronden. Je zult de door jou bestelde pruik binnen enkele dagen thuis kunnen verwachten. Als je meerdere pruiken wilt bestellen kun je bovendien besparen op de verzendkosten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sietse, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.