Kopen van Skelet onesie

Kopen van Skelet onesie

De laatste jaren zijn onesie steeds meer verkrijgbaar in Nederland in allerlei verschillende varianten en maten. Eén van de laatste onesies die nu verkrijgbaar is, is de skelet onesie.Skelet onesie kopen in Nederland

Sinds 2014 zijn onesies niet meer weg te denken uit de Nederlandse (online) winkels. Hoewel is voornamelijk online verkrijgbaar zijn, verkopen enkele winkels als primark de onesie ook in fysieke winkels. De onesie komt oorspronkelijk uit Japan en heeft via Amerika en Engeland zijn intrede gedaan in Nederland. De onesie staat bekend dat deze comfortabel is om te dragen, maar ook leuk is om te zien. Zo heb je verschillende varianten verkrijgbaar waaronder de dieren onesie als een giraffe onesie en een beren onesie. Daarnaast heb je ook halloween varianten verkrijgbaar als de skelet onesie die geschikt is voor mannen en vrouwen.

Skelet onesie voor mannen en vrouwen

De skelet onesie kan door mannen en vrouwen gedragen worden omdat deze onesie uniseks is. Het is een zwarte onesie met aan de voorkant een wit skelet afgebeeld. De onesie heeft aan de achterkant een capuchon. Aan de voorkant vindt je een lange rits die het mogelijk maakt om gemakkelijk in en uit te stappen. De onesie is gemaakt van een zachte katoenen stof die je heerlijk warm houdt. De onesie is in verschillende maten van S t/m XL beschikbaar en voornamelijk in online winkels te koop.  


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 jconline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.