Geboorteposters van hout - Een uniek kraamcadeau!

Geboorteposters van hout - Een uniek kraamcadeau!

Wanneer er een baby is geboren in je vriendinkring of familie, hoort daar natuurlijk een kraamcadeautje bij. Wij maken hét uniekste kraamcadeau van Nederland: Een gepersonaliseerde, houten geboorteposter gegraveerd met alle informatie rondom de geboorte van het kindje!Het tofste kraamcadeau van Nederland

Bij Epic Wood maken we het tofste kraamcadeau met Naam van Nederland. Met écht hout, maken wij leuke gepersonaliseerde geboorteposters in verschillende aansprekende designs. Zo hebben we drukke, maar ook rustige designs voor zowel jongens als meisjes. Onze geboorteposters worden niet geprint, maar gegraveerd met behulp van een laser. Dit geeft een unieke look aan de geboorteposter die warmte uitstraalt; Dit is natuurlijk precies wat je zoekt als decoratie in de babykamer! 

Verschillende maten

We maken onze geboorteposters in 2 maten; 12x18cm en 20x30cm zodat hij altijd past in iedere babykamer. Het hout dat we gebruiken heeft een dikte van 9mm, waardoor je hem leuk neer kunt zetten op bijvoorbeeld een kastje, plankje of op de commode. 

Geboorteposter bestellen

Wil je graag zo'n leuke, houten geboorteposter bij ons bestellen? Ga dan naar onze Epic Wood webshop en in de categorie "houten geboorteposters" vind je al onze designs. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een leuk design uitkiezen, de gegevens in vullen en vervolgens je bestelling plaatsen :)


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 epicwood, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.