Vintage geboortekaartjes met een vleugje nostalgie

Vintage geboortekaartjes met een vleugje nostalgie

Je bent zwanger, hoe fijn is dat, gefeliciteerd!

De komst van jouw wondertje verdient straks natuurlijk het allermooiste geboortekaartje. Een bijzondere moment in de brievenbus van al jouw vrienden en familie waarmee je dit fantastische nieuws laat weten.Vintage geboortekaartjes, een beetje van toen en van nu

Heb jij je babykamer ingericht met een mooie vintage of retro look? Of heb je zelf het wiegje nog waarin jij hebt gelegen toen je klein was? Dat is echt heel bijzonder en mooi dat ook jouw kindje dezelfde wieg gebruikt. Van generatie op generatie doorgeven van spullen, we love it. En ook nog eens goed voor het milieu om zo spullen her te gebruiken. Babykaartjes kun je natuurlijk niet her gebruiken want ieder kindje is uniek en zo ook ieder kaartje. Ben je helemaal gek van vintage geboortekaartjes? Een vleugje nostalgie. Bekijk dan de collectie met retro en vintage kaartjes van Snoesjes met leuke illustraties in een modern jasje.

Zelf je geboortekaartjes maken

Je hoeft geen kunstenaar of grafisch wonder te zijn om zelf een mooi geboortekaartje te ontwerpen. Met de basiscollectie van Snoesjes heb je al een heel groot assortiment met mooie geboortekaartjes die je kunt kiezen maar we begrijpen dat je er nog net je eigen draai aan wilt geven. Daarom staan de meeste elementen op de kaart dan ook los zodat je ze zelf kunt bewerken, denk aan het lettertype, de plaatjes en de achtergrond. Ga lekker zelf spelen en in een paar handelingen kun je dan zelf geboortekaartjes maken. Easy peasy. En kom je er toch niet uit neem dan contact met ons op, we helpen je graag.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Renate, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.