Beleef een hilarisch middag bubble voetbal bij Bumpie

Beleef een hilarisch middag bubble voetbal bij Bumpie

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit die je kan organiseren voor je familie, vrienden of collega's. Lees deze blog voor meer informatie over Bubble VoetbalBubble Voetbal is een waanzinnig voetbalspektakel vol hilarische momenten die je met je vrienden, familie of collega’s deelt. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk te lachen met elkaar en er één grote gezelligheid van te maken.  Spring in een Bubble voetbal en laat de strijd losbarsten! Wie van je vriendengroep wil jij het eerste aanpakken en omver beuken…

 

Bubble voetbal; Hoe moet ik in een bubble?

Het is zeer gemakkelijk om in en uit de bubble voetbal te stappen. Binnen de bal zit een gordel verwerkt. Het is verplicht om deze gordel te dragen. Ook zitten er in de bubble voetbal handvaten. Zo kun je optimaal presteren in de bal.

 

Bubble voetbal; Hoe wordt het spel gespeeld?

Er zijn meerdere spelvormen beschikbaar die er met de bubble voetballen gespeeld kunnen worden. We starten altijd met het originele Bumpie voetbalspel; Bubble voetbal. Bij het originele spelvorm staan er twee teams aan beide kanten van de doellijn naast het veld. De voetbal ligt precies op de middenstip. Wanneer het gegeven sluit signaal hoorbaar is het de bedoeling om vol naar de voetbal te sprinten. Verover de voetbal en beuk je tegenstander met klasse om de overwinning naar binnen te spelen. De wedstrijden hebben een speeltijd van 10 minuten.

 

Bubble voetbal; Waar kan ik het organiseren?

We hebben een eigen thuishaven in samenwerking met een bedrijf die bedrijvenvoetbal aanbiedt. Dit bedrijf heeft voor ons hun locatie beschikbaar gesteld zodat we beschikken over prachtige kunstgrasvelden, gescheiden douches voor zowel man als vrouw en gebruik maken van hun kantine. Onze thuishaven zit gevestigd in Amsterdam Sloterdijk. Het is 10 minuten lopen vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Kom je met de auto? Dan heb je de mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren. Wat ook fijn is om te weten dat je 12 minuten van het centrum van Amsterdam zit. Ideaal voor vrijgezellenfeesten!

 

Heb je geen zin om te reizen en moeten wij het evenement voor je organiseren binnen jouw woonplaats? Dit is voor ons geen probleem, we nemen de Bubble voetballen overal mee naartoe.  Door de jaren heen hebben we veel vaste locaties en samenwerkingen waar we dagelijks landelijk gebruik van maken. Geef even aan waar precies je het evenement wilt organiseren en we komen hier per mail op terug.

 

Bubble voetbal; Waar kan ik een evenement reserveren?

Het is mogelijk op onze website; Bubble voetbal een reserveringsverzoek in te dienen per mail.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Roy, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.