Maak je eigen unieke slinger!

Maak je eigen unieke slinger!

Wanneer je iets te vieren hebt, denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, dan wil je uiteraard een feestje geven. Een geslaagd feest is echter afhankelijk van een aantal factoren. Een van de factoren voor een succesvol feest is versiering, helemaal als je aan deze versiering ook nog eens een persoonlijk tintje kunt geven. Een persoonlijk tintje geven aan de feestversiering is nog niet eens moeilijk! Hoe? Heel simpel, ontwerp je eigen slinger!Je eigen slinger ontwerpen? Hoe dan?

Wanneer je voor een feestelijke gelegenheid een eigen slinger wilt ontwerpen, ben je bij Slingershop aan het juiste adres. Slingershop heeft een eigen ontwerpmodule ontwikkeld waarmee jij in een simpele handomdraai je eigen slinger kan ontwerpen.

In de ontwerpmodule kan je zelf de keuze maken voor wat betreft de tekst, de kleurstelling en de symbolen. Als je de slinger samengesteld hebt en deze besteld, wordt deze de volgende dag volledig gemonteerd geleverd! Het enigste wat je dus zelf moet doen is alleen de slinger ontwerpen! Een eigen ontworpen slinger is niet alleen super gaaf, het is ook nog eens uniek! Hiermee til je je versiering zeker naar een hoger niveau.

Feestartikelen!

Naast persoonlijke slingers ben je bij Slingershop.nl ook aan het juiste adres voor bijpassende feestartikelen. Er is een uitgebreid assortiment samengesteld waardoor je altijd wel dé feestartikelen vind die je nodig hebt voor het feest. Naast de egaal gekleurde feestartikelen, heeft Slingershop ook diverse feestartikelen met print, waardoor je een thema feest perfect kunt aankleden.

Grotere afname

Niet alleen voor de particulier is een slinger te bestellen. Voor bedrijven is er ook de mogelijkheid om slingers af te nemen in grotere aantallen. Dit is bijvoorbeeld erg leuk als relatiegeschenk in eigen huisstijl, giveaway, of als verjaardaggeschenk voor het eigen personeel met hierin hun eigen naam verwerkt.

Vlaggetjes bedrukken?

Niet alleen voor slingers en feestartikelen kun je bij Slingershop terecht. Ook voor bedrukte vlaggenlijnen kan je bij Slingershop aankloppen. Vlaggenlijnen met eigen logo of ontwerp zijn ideaal voor beurzen, tijdens een (winkel)promotie of ter decoratie op een feest / evenement. Slingershop biedt ook de mogelijkheid om deze op maat te laten maken. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot het bedrukken van vlaggetjes of grotere afname letterslingers kan je bellen naar 085 760 60 50 of mailen naar klantenservice@slingershop.nl


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 marketingslingershop, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.