Cadeau voor hem nodig? 5 ideeën!

Cadeau voor hem nodig? 5 ideeën!

Zoek je een cadeau voor je vriend, collega of vader? Dan kan het best lastig zijn om een origineel cadeau te vinden. Uiteraard wil je een cadeau dat leuk is om te geven, maar ook om te ontvangen. Zoek je een leuk cadeau voor hem? Dan kan je vast een beetje inspiratie gebruiken. Daarom geven wij in onderstaande blog 5 ideeën voor een cadeau voor mannen!Tip 1. Tegeltje bedrukken

We kennen ze allemaal wel: de Delftse tegels. Deze blauw witte tegeltjes met daarop een spreuk zijn nog altijd ontzettend populair. Tegenwoordig is het mogelijk om via Tegeltje.nl een eigen tegeltje te laten bedrukken. Heeft degene waarvoor je een cadeau zoekt een levensspreuk of gebruikt hij vaak een gezegde? Dan is een gepersonaliseerd tegeltje als cadeau natuurlijk fantisch. Je kan kiezen voor een tekst, naam of foto op het tegeltje te laten drukken.

Tip 2. Gadgets

Gave gadgets cadeau geven aan je vriend, vader of collega is altijd een goed idee. Mannen houden van handige gadgets. Een powerbank, bieropener of een smartphonehoesje komt eigenlijk altijd van pas. Juist daarom zijn mannen zo gek op gadgets. Het aanbod gadgets is tegenwoordig enorm, waardoor er altijd wel een handige gadget te vinden is die hij nog niet heeft!

Tip 3. Bieren

Wees nou eerlijk.. welke mag maak je niet blij met een bierpakket? De meeste mannen vinden het heerlijk om een bierpakket te ontvangen. Het uitproberen van nieuwe speciaalbieren met lekkere borrelhapjes is voor veel mannen de perfecte avond.

Tip 4. Dagje uit

Een dagje uit is altijd een leuk cadeau om te krijgen. Wie vind het nou niet leuk om gezellig te gaan bowlen, paintballen, poolen, karten of mountainbiken? Voor actieve mannen die graag bezig zijn is een actief uitje cadeau geven een goed idee.

Tip 5. Cadeaubon

Na het lezen van bovenstaande cadeau ideeën voor hem nog niet overtuigd? En heb je geen idee wat je cadeau moet geven? Dan kan je altijd kiezen voor een cadeaubon. Dat klinkt misschien saai, maar het is eigenlijk ontzettend handig om te krijgen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.