De leukste feestartikelen vind je bij Slingershop.nl!

De leukste feestartikelen vind je bij Slingershop.nl!

Bij Slingershop.nl vind je niet alleen de leukste slingers, maar ook allerlei soorten ballonnen. Daarbij kun je denken aan klassieke effen ballonnen en ballonnen met print, maar we hebben ook een aantal zeer indrukwekkende exemplaren. Met deze ballonnen weet je zeker dat jouw feestversiering indruk gaat maken!Cijfer ballonnen

Bij een verjaardag moet er uiteraard aandacht besteed worden aan de leeftijd die je bereikt hebt. En hoe doe je dat nu beter dan met behulp van cijfer ballonnen? Bij Slingershop.nl vind je allerlei verschillende uitvoeringen van de cijfer ballon. Denk bijvoorbeeld aan kleinere cijfer ballonnen op een stokje, deze zijn erg leuk voor kinderen. Maar we hebben ook extra grote folie ballon cijfers, tot wel 100 centimeter hoog! Ze zijn goed met elkaar te combineren, om zo elk getal te maken. Je kunt ze dus ook bij andere gelegenheden gebruiken dan bij verjaardagen. Zo kun je met oud en nieuw ook het nieuwe jaar inluiden, door het nieuwe jaartal samen te stellen uit cijfer ballonnen. We hebben allerlei kleuren, waaronder goud, rose goud en zilver, maar ook felle kleuren zoals blauw, roze en zelfs alle kleuren van de regenboog in één ballon. Zeker weten dat deze cijfers gaan opvallen!

Gender reveal ballon

Een andere gave ballon voor een bijzondere gelegenheid is de gender reveal ballon. Deze ballon is speciaal ontworpen voor de gender reveal party, een feest wat steeds vaker wordt gevierd voor de geboorte van een kind. Op de gender reveal party wordt het geslacht van het nog ongeboren kindje onthuld. Dit is natuurlijk super leuk! De Gender Reveal ballon zorgt ervoor dat deze onthulling niet alleen spannend is, maar er ook nog eens erg leuk uitziet. De ballon is zwart aan de buitenzijde, en gevuld met roze of blauwe confetti. Wanneer je als ouder dus al weet dat je een meisje verwacht, kies je voor de gender reveal ballon met roze confetti. Als je de ballon dan doorprikt, onthul je het geslacht aan de gasten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je als ouder zelf ook het geslacht nog niet wil weten. Neem dan iemand mee naar de echo, zodat hij of zij de gender reveal versiering kan samenstellen. We hebben gender reveal ballonnen die al gevuld zijn, maar ook ballonnen die nog gevuld moeten worden. 

Ook voor andere gave feestartikelen ben je bij Slingershop.nl aan het juiste adres! Neem snel een kijkje op onze website, zodat jouw feest straks tot in de puntjes versierd is.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 robbinslingershop, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.