Catwoman pak

Catwoman pak

Catwoman is een Amerikaanse film welke in 2004 uitkwam. De film is gebasseerd op een strip van Bob Kane. Catwoman komt uit de Batman-comic maar kwam al snel zelf tot leven in de strip. In 1992 kwam de film Batman returns uit en hierin speelde Catwoman een grote rol. Sindsdien hadden mensen het over een film van Catwoman zelf en in 2004 kwam deze dus eindelijk uit. Catwoman is een rustige vrouw welke werkzaam is voor een cosmetic bedrijf. Als ze in haar appartement zit hoort zee en kat en ze kijkt uit het raam. Het beestje zit vast in de regenpijp en ze besluit om hem te helpen. Er rijdt een politieman langs welke denkt dat ze zelfmoord wil plegen maar dit is dus allemaal een groot misverstand. De dag erna is ze weer aan het werk en ze vangt een gesprek op wat ze eigenlijk helemaal niet mag horen. Iemand ontdekt dat ze het gehoord heeft en Catwoman ontsnapt via het riool. Ze komt er vast te zitten en dan overlijdt ze. Hierbij belandt ze in een put met water en de kat die ze gered heeft wekt haar weer tot leven. Wanneer ze wakker wordt heeft ze alle krachten welke een kat ook heeft. Ze herinnert zich helemaal niet meer wat er hiervoor is gebeurd maar ze wordt eraan herinnert door Ophellia. Ze weet nu weer dat ze gered is door een kat en dat ze nu Catwoman is. Catwoman wil nu weten waarom ze vermoord is en door wie. In haar kostuum gaat ze opzoek naar de moordenaar zodat ze niet ontdekt of herkend wordt.


Catwoman pak

Catwoman is een van de eerste vrouwelijke superhelden. Ze heeft alle krachten welke een kat ook heeft en kan hierdoor haar moordenaar achterhalen en daarnaast ook burgers redden. Tijdens carnaval of een ander themafeestje is het dus heel erg leuk om als catwoman verkleed te gaan en daarmee de show te stelen. Het pak is een strak zwart pak welke laag is uitgesneden. Daarnaast kun je hier ook echte catwoman laarzen bij kopen of eigen zwarte laarzen aantrekken. Er zit ook een muts bij waar oortjes aan vast zitten. Als je deze opzet lijk je pas echt op een kat. Om het af te maken kun je hierbij een kattenmasker opzetten of met schmink of oogpotlood snorharen op je gezicht tekenen. Dit pak is overal online te verkrijgen en daarnaast koop je hem ook gemakkelijk in de winkel.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.