Carnavalskleding heren

Carnavalskleding heren

Carnaval is een feestje waarbij het ten eerste allemaal om de outfit draait. Daarom gaat men ook al vroeg van te voren opzoek naar de perfecte outfit voor tijdens dit feestje. Niet alleen voor vrouwen is dit belangrijk maar juist ook voor mannen.Dat is de rede dat we wat carnavalskleding heren op een rijtje hebben gezet. Het zijn hele leuke outfits en daarnaast zijn ze ook allemaal gemakkelijk online te bestellen of kun je ze makkelijk in de winkel kopen.

Batmanpak
Wie heeft er als klein jongetje niet van gedroomd: een superheld zijn. Vooral toen je alle films zag en alle strips las, jij wist het zeker, je wilde een superheld zijn. Laat deze carnaval deze wens dan in vervulling gaan. Een batmanpak is namelijk een hele stoere outfit want jij bent de superheld van het feestje. Daarnaast staat zo’n pak mooi en loop je er goed bij. En als laatste zijn deze pakken makkelijk te bestellen via internet en zijn ze ook te koop in elke willekeurige carnavalswinkel. Wil jij dit jaar gezien worden als de superheld van het feestje? Ga dan als batman verkleed.

Berenpak
Het laatste jaar was het berenpak een veel gespotte outfit tijdens carnaval. Dit komt omdat deze trend in de afgelopen jaren vanuit Amerika naar Nederland is overgewaaid. We hebben het hier over de onesie. En dan dus de onesie in berenvorm. Als man is het heel erg leuk om in een berenpak verkleed te gaan. Hij is lekker warm en dat is wel fijn tijdens carnaval. Daarnaast ben je een levende teddybeer. De dames kunnen niet van je afblijven en willen constant met je knuffelen omdat je zo lekker zacht en warm bent. En als laatste is een beer natuurlijk een stoer dier dus denkt iedereen ook direct dat je stoer bent.

Hawaii Blouse
Daarnaast is de Hawaii outfit altijd een populaire outfit tijdens carnaval. Het is een lekkers zomers uitziende outfit waardoor je meteen een stukje vrolijker wordt. Als je het helemaal goed wilt doen deze carnaval kun je er ook een complete outfit van maken door er een zwembroek aan toe te voegen met dezelfde print. Deze outfits zijn erg gemakkelijk te verkrijgen via internet en daarnaast zijn ze ook in veel winkels te koop. Ga dit jaar dus lekker met de zomer in de bol naar carnaval en trek een vrolijke Hawaii outfit aan.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.