Carnavals outfit

Carnavals outfit

Carnaval is een feest waar mensen maanden naar uitkijken. Dit zorgt er ook zeker voor dat de outfits allemaal op tijd aangeschaft gaan worden en dat er vroeg van te voren gekeken wordt welke outfit je dit jaar weer aan gaat doen met carnaval. Want de outfit is natuurlijk waar het allemaal om draait tijdens carnaval. Hieronder hebben we 3 leuke outfits voor je op een rijtje gezet. Deze outfits zijn ook allemaal gemakkelijk te bestellen of te koop in de winkel.

Hawaii Blouse
De Hawaii blouse is een carnavals outfit welke je al jaren voorbij ziet komen. Maar dat maakt deze outfit niet minder leuk. Het is een lekkere zomerse outfit waardoor je zelf ook vrolijker wordt. De blouse is er een in een vrolijke kleur met een vrolijke print. Je ziet vaak bloemetjes op een Hawaii overhemd maar soms ook palmbomen. De blouse heeft een korte mouw en als je er echt een outfit van wilt maken kun je ere en zwembroek of een rieten rokje bij bestellen. Ook kun je ervoor kiezen om ere en bloemenketting bij te kopen waardoor je er echt heel Hawaiaans uitziet.

Berenpak
Het berenpak is een outfit welke pas sinds een jaar veel te zien is tijdens carnaval. Het is een huispak maar dan in een berenvorm. Je kunt een berenpak met of zonder voetjes kopen. Als er voetjes onder zitten dan zit hier anti slip spul op waardoor je niet uitglijdt als je loopt. Ook zijn er berenpakken te koop met of zonder oortjes eraan. Als man is een berenpak erg leuk omdat je er stoer uit ziet maar omdat het pak zo zacht is wil ook iedereen met je knuffelen. En als vrouw is het pak heel leuk omdat je een grote levende knuffelbeer bent.

Batmanpak
Een superheld zijn tijdens carnaval, wie wil dat nou niet? Ga dan verkleed als een van de meest bekende superhelden: batman. Maar ook de allerkleinste zien er hartstikke leuk en lief uit in een batmanpak. Dit is ook leuk voor een kinderfeestje. De batmanpakken voor vrouwen zijn lager uitgesneden dan die van de heren. Dit zodat het figuur beter uitkomt in het pak. Als vrouw is het juist leuk om als bat,an te gaan. Je bent nu zelf de superheld in plaats van het hulpje van. Bij de heren sluit het pak hoger dan de pakken van de dames. Beide soorten zijn gemakkelijk te koop of te bestellen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.