Carnaval outfits

Carnaval outfits

Als carnaval weer voor de deur staat dan gaan mensen al gauw nadenken over een outfit. Iedereen wil natuurlijk een leuke en een bijzondere outfit aan tijdens dit feest want dat is waar het allemaal om draait. Hieronder hebben we een kleine greep gedaan uit carnaval outfits. Deze outfits zijn allemaal makkelijk te koop in de winkel of gemakkelijk online te bestellen.Berenpak
Een van de meest bekende outfits van afgelopen jaar was het berenpak. Het berenpak is eigenlijk een onesie maar dan in berenvorm. Deze kan met of zonder voetjes gekocht worden en daarnaast heb je ook pakken met of zonder oortjes eraan. Bij de damespakken is het allemaal iets meer geaccentueerd waardoor het figuur er beter doorheen te zien is. Daarnaast kan er bij de dames en de heren pakken gekozen worden tussen lange en korte mouwen en ook de broekspijpen kunnen verschillende lengtes hebben. Hierdoor is er veel te variëren. Het leukste van deze pakken is dat je heel erg knuffelbaar bent maar daarnaast zie je er ook heel stoer uit. Natuurlijk zijn deze pakken makkelijk te bestellen en daarnaast ook in meerdere winkels te koop.

Hawaii Blouse
Ook de Hawaii blouse is een carnavalsoutfit welke al een aantal jaar veel te zien is. Dit is een vrolijke blouse met een bloemetjes print of een palmboom print. De blouse heeft korte mouwen en soms bij dames helemaal geen mouwen. Dit om het nog een extra zomerse uitstraling te geven. Als je het echt helemaal compleet wilt maken kun je er ook voor kiezen om er als dame nog een rokje bij te bestellen. Als heer kun je er een zwembroek bij bestellen. Dit is om de outfit helemaal af te maken. Ook kan ere en bloemslinger bij gekocht worden. Dit is echt de kers op de taart.

Batmanpak
Als laatste een batmanpak. Wie wil er nou niet gezien worden als een superheld tijdens carnaval? Deze pakken zijn ook heel erg leuk voor de allerkleinste. Dan heb je gewoon je eigen kleine superheld. Dit is niet alleen leuk voor carnaval maar ook voor een kinderfeestje. Bij de dames is het batmanpak iets dieper uitgesneden waardoor het pak beter om het lichaam heen zit. En als heer is het natuurlijk ook leuk om als batman te gaan. Iedereen denkt dat jij een superheld bent. Deze pakken zijn gemakkelijk online te bestellen of in elke willekeurige carnavalswinkel te kopen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.