6 Tips om je bruiloft te versieren

6 Tips om je bruiloft te versieren

Je bruiloft versieren doe je niet zomaar even. Je hebt verder al genoeg aan je hoofd om alles goed te organiseren en in goede banen te leiden. In dit artikel geven we 6 tips om je bruiloft te versieren.1. Bellenblaas kopen.

Wist je dat het door de meeste gemeentes niet meer is toegestaan om met confetti te gooien? De kosten om deze toch wel vrolijke versiering op te ruimen zijn enorm hoog. Confetti gaat overal tussen zitten en is niet zo makkelijk op te ruimen. Een goed alternatief is, zodra het echtpaar eenmaal het ja woord heeft gegeven aan elkaar en uit het gemeentehuis komt lopen; daar familie en vrienden het bruidspaar toejuichen met bellenblazen!

2. Bruiloft ballonnen

Bruiloft ballonnen zijn goedkoop en maken de versiering vaak compleet. Ze geven de hele ruimte een feestelijke sfeer. De ballonnen zijn vaak te verkrijgen in allerlei soorten kleuren en vormen. Er zijn ballonnen met teksten 'just married' op afgebeeld. Ballonnen zonder tekst is natuurlijk ook mogelijk in de vorm van rode hartjes. Wanneer je kiest om veel ballonnen te gebruiken kan het handig zijn om ook even een ballonnenpomp te kopen, je hebt het immers al druk genoeg dezer dagen!

3. Bruiloft slingers

Bruiloft slingers kopen die brandvertragend zijn. Is je thema zoveel mogelijk wit of juist zoveel mogelijk rood? Zorg dan dat je slingers ook in deze kleur besteld zijn. Vaak is het ook leuk om slingers met duifjes of hartjes te kopen om de bruiloft sfeer extra te benadrukken.

4. Wensballonnen

Gebruik wensballonnen om samen die gezellige sfeer te creëren. Steeds vaker worden er wensballonnen gebruikt. Totaal afhankelijk van de lokatie zijn wensballonnen niet altijd toegestaan. Wensballonnen voor op de bruiloft bestaan meestal in hartjes vormige ballonnen of met teksten als "just married'.

5. Bedankjes

Bruiloft bedankjes is een goed idee wanneer je gasten het feest verlaten. Deze bankjes kan je kopen in verschillende kleuren, doorgaans handig in organza zakjes. Wanneer je iets wilt wat verder weg staat van de gevestigde order kan je ook kiezen voor bruiloft bedankjes met een knipoog, bijvoorbeeld badeendjes o.i.d.

6. Tafeldecoratie

Probeer bij versiering aan 1 thema te houden. Heb je veel gouden versiering gebruikt, gebruik van ook gouden tafeldecoratie. Heb je veel zilveren versiering gebruikt, gebruik dan zilveren tafeldecoratie. De hele tafel in een thema zetten met bijvoorbeeld gouden glitter bestek, gouden servetten, tafelkleed, bordjes, bekertjes etc. etc. Je hele thema kan je geheel doorwerken in je tafeldecoratie.

Heb je nog meer tips om een bruiloft te versieren? Laat dan gerust een reactie achter!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 goedbegin, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.