5 tips om je trouwalbum zelf te maken

5 tips om je trouwalbum zelf te maken

Ben je net getrouwd en wil je de foto’s van jouw grote dag graag het liefst altijd kunnen bekijken? Dan kun je zelf een trouwalbum maken waarin je de foto’s plaatst van de mooiste en leukste momenten van je trouwdag. Maar waarom maak je zelf een trouwalbum en wat zijn je mogelijkheden? Kies voor stevig papier of een extra luxe album die je een mooi plekje in je woning kunt geven. Je kunt altijd een trouwalbum maken die helemaal aan jouw wensen voldoet! Hier vind je 5 tips voor het maken van je eigen trouwalbum.Tip 1: Voeg tekst toe

Een leuke manier om je trouwalbum echt tot leven te laten komen is door eigen teksten toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi gedichtje bij een foto zetten of een leuke anekdote van de grote dag. Een eigen trouwalbum maken wordt op deze manier nog leuker en daarnaast heb je ook veel meer plezier in het doorbladeren van het album.

Tip 2: Luxe met coating

Een trouwalbum maken biedt je allerlei mogelijkheden. Zo kun je jouw album extra luxe maken door hoogglans coating. Dit is een unieke manier om je album luxe en kwaliteit uit te laten stralen. Je album is daarnaast ook nog eens extra duurzaam en makkelijk schoon te maken. Er zijn ook andere manieren om je trouwalbum een luxe uitstraling te geven.

Tip 3: Het belang van goede software

Kies voor een makkelijk te gebruiken software, zoals die van fotoboeken.nl. Je kunt hier gebruik maken van een goede software die altijd up-to-date is. De software biedt je veel mogelijkheden waardoor je altijd een trouwalbum kunt maken die aan al je wensen voldoet. 

Tip 4: Gebruik ook foto’s van je huwelijksreis

Wacht met  het maken van je trouwalbum totdat je ook met huwelijksreis bent geweest. De foto’s die hier gemaakt zijn kun je op deze manier ook toevoegen en zo is het hele plaatje compleet. Je kunt het trouwalbum zelf maken en daarna aan iedereen laten zien. Zo heeft iedereen ook direct een beeld van jullie romantische honeymoon!

Tip 5: Zoek eerst inspiratie

Bekijk eerst veel voorbeelden van trouwalbums die je online kunt bekijken of die als voorbeeld op websites staan. Op deze manier kun je inspiratie opdoen voor het maken van je eigen trouwalbum. Daarnaast is het ook een goed idee om van tevoren een idee te hebben hoe je jouw album wilt vormgeven. Dat zorgt voor een snellere uitvoering en een nog mooier trouwalbum.

Tip: ga naar Fotoboeken.nl om zelf een prachtig trouwalbum te maken!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.