Mango-Chia Ontbijttaartje

Mango-Chia Ontbijttaartje

Voor dit ontbijt heb je iets meer tijd nodig, maar dat is het ook zeker waard!
Havermout en Chiazaad zitten vol met gezonde vezels die je darmen gunstig stimuleren. Die vezels in combinatie met vitamines uit de mango en de eiwitten uit de kwark, maken dit echt een powerontbijt.

   • 50 gram havermout
  • 30 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel water
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 4 eetlepels kwark
  • een halve mango
  • 1 eetlepel chiazaad

Kijk voor de breidingswijze op https://brigitte-lifestyle.nl/food/mango-chia-ontbijttaartje

 

Meer over Brigitte Lifestyle

Ben je op zoek naar Inspiratie? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik neem je mee in mijn zoektocht naar de lekkerste recepten, leukste uitjes en de meest bijzondere plekken!

Mijn naam is Brigitte, ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van vier kinderen. 
Twee jaar geleden heb ik mijn lifestyle compleet omgegooid. Ik verloor 24 kg en kreeg weer bergen energie. Die energie gebruik ik nu om leuke uitjes te bedenken, recepten te proberen, veel te sporten en mijn blogs bij te houden.  
 

Andere lekkere recepten:

Pruimen Crumble

Met dit ontbijt begint je dag zo goed! Een heerlijke crumble van pruimen met magere kwark!Wist je dat pruimen helpen tegen obstipatie en een natuurlijk laxeermiddel zijn? De vezels die een pruim bevat zwellen op in de darm en reinigen zo de ingewanden van afvalstoffen. Dat ruimt dus lekker op.

Lees meer »

Vega Tikka Masala

Ik ben al lange tijd gek op koken en het ontdekken van nieuwe smaken. Het is bijna niet voor te stellen dat ik tot mijn twintigste echt niks durfde te proeven. Ik was altijd bang voor onbekende smaken en structuren. Maar gelukkig heb ik dat inmiddels wel afgeleerd.

Lees meer »

Spring Rolls

Spring Rolls zijn helemaal trendy en dat is niet zo gek als je ziet hoe heerlijk ze eruit zien. Dit gerecht komt oorspronkelijk uit Azië en dankt zijn naam aan de viering van de oogst van nieuwe seizoengroentes in de lente. De groentes van de eerste oogst in het voorjaar werden verwerkt in de rolletjes van rijstpapier.

Lees meer »


© 2015 NaQuBo, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.