Lekker wat anders

Lekker wat anders

Wil je eens lekker wat anders maar blijft het lastig om wat te bedenken? Eet eens een dag geen vlees. En vergelijk eens onze lekker vleesvervangers.Het blijft lastig om elke dag een andere maaltijd te koken en te zorgen dat iedereen zijn mondje is gevuld met eten. Maar daar hebben wij nu een oplossing voor bedacht. Het zit namelijk zo het laatste jaar worden mensen steeds bewuster om niet iedere dag meer een stuk vlees te eten en kiezen mensen voor een vervanger van vlees. Dit stukje vegetarisch vlees en de lekkere recepten op onze website laten zien dat het ook anders kan in de keuken. 

Snelle recepten en veel producten

Koken blijft natuurlijk lastig en zeker voor een heel gezin. Doordat wij veel recepten aanbieden op de website zal je snel dat in huis het niet meer zo moeilijk hoeft te zijn om een maaltijd op tafel te zetten. Het vlees vrij snel gaar is en boordevol natuurlijke voedingstoffen, daarmee is het een makkelijke keuze om dit voor het gezin op tafel te zetten. Zoek je toch meer inspiratie? Kijk dan eens bij onze recepten. De recepten worden dagelijks aangevuld met nieuwe ideeen die jij aan je gezin kan voorschotelen. 

Vertel thuis niks

Ons advies is om de eerste keer niks thuis te vertellen dat je het vlees hebt vervangen voor een vegetarische variant. De nepvlees soorten zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden als je maar het juiste product koopt. Op onze website kan je meer dan 100 verschillende soorten nepvlees vinden en dus ook kijken bij welk recept het juiste stukje vlees moet worden geserveerd. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een van onze experts aanspreken. Eet smakelijk!


© 2015 firstconcepts, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.