Gevulde paprika met pasta

Gevulde paprika met pasta

Gevulde paprika met pasta is eigenlijk een gerecht dat je heel makkelijk kunt maken, vooral als je nog een restje gekookte pasta over hebt van een eerdere dag.



Gevulde paprika met pasta is eigenlijk een gerecht dat je heel makkelijk kunt maken, vooral als je nog een restje gekookte pasta over hebt van een eerdere dag.

Maar ook als dat niet het geval is, kun je deze gevulde paprika snel maken.

Wat heb je nodig voor een Gevulde Paprika met Pasta

  • 100 gram pasta
  • 200 gram gehakt
  • 250 gram doperwten
  • 2 grote paprika’s
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pot tomatensaus

Bereiding Gevulde Paprika met Pasta

Snij de kapjes van de grote paprika’s en verwijderen de zaden en de zaadlijsten. Kook daarna de pasta 8 minuten gaar, en hak de knoflook alvast in kleine stukjes. Pak nu een koekenpan en verhit hier wat boter in, en bak daarna het gehakt gaar. Nadat je gehakt gaar is roer je de stukjes knoflook, doperwten en de tomatensaus door je gehakt. Voeg daarna de pasta ook toe zorg er daarna voor dat alles goed gemixed is.

Vul de paprika’s met je mengels, en leg de gevulde paprika’s in een oven schaal. En stop deze schaal in de oven voor 10 minuten op 180 graden.


© 2015 Rafa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.