Spaanse salade

Spaanse salade

Deze salade is een recept in Spanje. Eet deze salade in de zomer en met een sangria-wijn.

Het is een erg lekkere en goede salade van vitamines en kan ook op dieet zijn gebaseerd.



 

Spaanse salade

TIJDSTIP VOORBEREIDING

  •  Voorbereidingstijd: 5 min
  •  Klaar: 15 min
  •  Voor 2 personen

INGREDIËNTEN

100 gram spinazie

6 plakjes ontbijtspek (uitgebakken)

1 avocado

250 gram cherrytomaatjes

1 eetl pijnboompitten, geroosterd

een stukje mozzarella

een paar plakjes gegrilde kipfilet

1 gebakken uien

zout en peter

twee theelepeltjes sous Cesar en een beetje olijfolie.

VOORBEREIDINGSMODUS

Voeg alle ingrediënten toe in de kom.

  1. Voeg de spinazie toe in de kom.
  2. Voeg een paar stukjes mozzarella, de ontbijtspek en de gehalveerde tomaatjes toe.
  3. Schil de avocado en snij in plakjes.
  4. Maak een ui schoon en snij in plakjes.
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Voeg twee theelepeltjes sous Cesar, pijnboompitten en een beetje olijfolie toe.

                                                                                                              Eet Smakelijk!


© 2015 Ionela, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.