Nieuwe fastfoodketens naar Nederland

Nieuwe fastfoodketens naar Nederland

Snackfans mogen blij zijn want er komen steeds vaker nieuwe Amerikaanse fastfoodketens naar Nederland. Onlangs opende bijvoorbeeld Taco Bell en Dunkin' Donuts een vestiging in Nederland.In 2017 opende maarliefst drie nieuwe Amerikaanse fastfoodketens hun deuren in Nederland. Vooral de nieuwe keten Dunkin' Donuts is populair. Zo stonden Nederlanders wel een uur in de rij om een donut te kopen in Amsterdam. Naast Dunkin' Donuts (een van de grootste fastfoodbedrijven ter wereld) opende ook Taco Bell en Five Guys een vestiging in Nederland.

Nieuwe concepten veroveren Nederland

Naast de Amerikaanse concepten zijn ook Nederlandse fastfoodbedrijven in opmars. Vooral restaurants gefocust op kwalitatief goed eten dat in een korte periode wordt bereid zijn sterk opgekomen. Voorbeelden zijn Happy Italy en Vapiano's, waarbij bezoekers snel worden geholpen en Italiaans eten kunnen bestellen zoals pizza's en pasta's. De prijzen zijn laag terwijl de sfeer in deze fastfoodrestaurants veel beter is dan bij vestigingen van McDonald's en Burgerking.

2018 nog meer fastfood in Nederland

In 2018 openen nog meer vestigingen van Dunkin' Donuts, Five Guys en Taco Bell in Nederland. Het aanbod van fastfoodketens wordt dus meer gevarieerd. Liefhebbers van fastfood kunnen dus volgend jaar terecht bij meerdere nieuwe concepten en daar zijn veel Nederlandse snackers blij mee. Wij zijn benieuwd wat jouw favoriete snack is en welke keten jij graag nog naar Nederland ziet komen. Je kan je reactie plaatsen onderaan dit artikel.


© 2015 Top10s, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.