Mogelijkheden voor private dining omgeving Utrecht

Mogelijkheden voor private dining omgeving Utrecht

Iets te vieren? Wellicht in een groot gezelschap of in een klein gezelschap. Dan is private dining in omgeving Utrecht de ideale manier! Wat is dat precies? Private dining houdt in dat je een diner hebt in een besloten ruimte. Jouw gezelschap, dat bij ons kan variëren van 2 tot 24 personen, heeft een eigen ruimte waar jullie als enige gasten dineren. Uiteraard met dezelfde service en kwaliteit die wij altijd aanbieden. Wij bereiden altijd voor het gehele gezelschap hetzelfde menu. Als er echter sprake is van allergieën of dieetwensen dan is dit bespreekbaar en zullen wij er alles aan doen om ons aan te passen hieraan.



Verschillende mogelijkheden

Private dining in omgeving Utrecht heeft enkele voordelen dankzij de centrale ligging van ons restaurant. Omdat ons restaurant centraal in Nederland ligt is het relatief makkelijk bereikbaar voor grotere groepen. Dat maakt dit uitje ook ideaal als bijvoorbeeld bedrijfsuitje. Het dineren of lunchen is namelijk gemakkelijk te combineren met het huren van een vergaderruimte.

Het is zelfs mogelijk om deze vergaderruimte, dichtbij de eetgelegenheid gelegen, voor meerdere dagen af te huren. Bij ons kun je dineren voor een gezelschap van 2 tot en met 24 personen, uiteraard in overleg, zodat we de beste service en kwaliteit kunnen leveren.

Bij private dining denken mensen ook wel eens aan dineren thuis waarbij er een kok naar jou thuis komt om daar in de keuken het eten klaar te maken. Dit verzorgen wij echter niet bij ons, wij verzorgen enkel dineren bij ons in het restaurant.

Het voordeel van deze manier van eten is dat jij en de personen met wie je gaat een unieke ervaring ervaren. Daarnaast behoort ons restaurant tot een van de beste van Nederland. Ons eten wordt perfect afgestemd op het seizoen, de streek en uw wensen en behoeften. Daarnaast doen wij onze wijnen afstemmen op de gerechten waardoor u een optimale beleving kunt ervaren met de juiste smaaksensaties.

Overnachting arrangementen

Wij hebben uitstekende connecties met locaties waar u kunt overnachten. Van hotel, tot landgoed met een Bed & Breakfast. Dit arrangement kunt u combineren met het vergaderen en private dining in omgeving Utrecht. Maar het is ook mogelijk om dit arrangement te boeken om tot rust te komen. Lekker eten en daarnaast de omgeving verkennen.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.