Luxe thee bar huren

Luxe thee bar huren

Vaak denken mensen bij thee aan iets simpels. Een beetje warm water met een smaakje. Maar bij onze thee bar bieden wij ook ijsthee met verse vruchten, luxe thee variaties en zelfs thee cocktails aan. Ik hoor je al denken, wat moet ik mij voorstellen bij een thee cocktail.

 De thee cocktails bestaan uit sapjes en vers fruit waarbij gekozen kan worden of er alcohol aan toegevoegd wordt of niet. Om een beter idee te krijgen van wat wij allemaal aanbieden en hoe de thee bar er uit ziet kan je de foto galerij bekijken op onze website. Het is misschien ook wel leuk om onze social media kanalen te bekijken. Hier staan nog veel meer foto’s van eerdere evenementen die wij hebben bijgewoond.

Voordelen van een thee bar

De voordelen van onze thee bars zijn dat wij de klanten kunnen verrassen met thee uit verschillende landen en thee combinaties kunnen aanbieden waar ze misschien nog nooit aan hadden gedacht. De thee sommeliers hebben een groot aanbod aan specialiteiten en hebben een oogje voor kwaliteit.

Op deze manier kunnen we iets specials maken van thee in plaats van gewoon warm water met een smaakje. Verder is het drinken van thee een stuk gezonder dan koffie. Dit komt doordat het antioxidanten bevat en het metabolisme versnelt.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt dan horen wij dat graag. Wij kunnen je helpen met het nadenken over de geschikte thee bar en beantwoorden jou vragen met al ons enthousiasme. Zo is het mogelijk om even te bellen of een email te sturen. Verder kan je er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen.

Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op onze website. Ook als je een indicatie wilt hebben van de bijkomende kosten kan je een offerte aanvragen op de site. Hier kan je de details van het evenement aangeven zodat wij je een idee kunnen geven over wat alles ongeveer gaat kosten.  


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.