5 Tips voor een sprookjesachtige bruiloft | Feestlocatie Krimpenerwaard

5 Tips voor een sprookjesachtige bruiloft | Feestlocatie Krimpenerwaard

Altijd al een sprookjesachtige bruiloft willen hebben? Bij onze feestlocatie in Krimpenerwaard kunnen wij dit helemaal verzorgen. Om te weten hoe u voor één dag in een sprookje kunt leven kunt u dit artikel lezen. We geven 5 tips bij het organiseren van een onvergetelijke en elegante bruiloft.Tip 1 Plan het samen

Het organiseren van een bruiloft is geen makkelijke klus. Er gaat veel tijd in het plannen en verzorgen van de gasten. Om het gehele proces makkelijker te maken is het belangrijk dat u weet wat u wil. U hoeft nog niet direct alles tot in de puntjes te hebben uitgedacht. Het is wel fijn dat u weet waar u naar toe wil met het thema. Plan samen met uw partner een zondag middag in om samen te besluiten wat u belangrijk vindt. Zo weet u zeker dat jullie op één lijn zitten en kunnen de partyplanners beter uw wens vervullen.

 

Tip 2 Thema en stijl

Voor een sprookjesachtige bruiloft is styling en thema alles. Ook hierbij is het niet nodig om alles tot in de puntjes uit te denken, maar de grote lijnen moeten we duidelijk zijn. U kunt nadenken over de kleuren van de bekleding, het vervoer, de jurken van de bruidsmeisjes en bloemen. Maak een moodboard om goed te kunnen laten zien wat u wil bereiken. De uitstraling van je uitnodiging is ook iets leuks om over na te denken. Wil je hierbij uitpakken of juist simpel houden?

 

Tip 3 De gastenlijst

Voor een onvergetelijke bruiloft heeft u onvergetelijke gezelligheid nodig. Om dit te realiseren moet u nadenken over de gasten die dit kunnen waarmaken. Wilt u een kleine club mensen of een grote groep feestgangers. Het is belangrijk dat u en uw gasten het naar hun zin hebben.

 

Tip 4 Gezellig personeel

Het personeel van uw feest maakt het feest af. Bij een groot druk feestje is het belangrijk dat het personeel hierbij past. Gezellige barmannen en barvrouwen, gezellige bediending, alles telt mee.

 

Tip 5 De locatie

De aller belangrijks tip is het kiezen van een goede locatie. Denk na over trouwen in een kerk, of kasteel, misschien zelfs buiten of bij een andere prachtige locatie. Voor deze tip hebben wij dé locatie. Ons feestlocatie in Krimpenerwaard is geschikt voor het houden van sprookjesachtige bruiloften en bijeenkomsten. Dit is te danken aan de architectuur van het gebouwd. Dit stamt namelijk af uit de 19e eeuw.

 

Wilt u een bruiloft bij ons organiseren? Neem contact met ons op.

 


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.