De menukaart, het visitekaartje van je restaurant

De menukaart, het visitekaartje van je restaurant

Een goed diner brengt mensen bij elkaar. Als je dit combineert met de juiste sfeer en ambiance zorgt je er voor dat jou gasten vaker terug zullen komen. Een menukaart is hier onderdeel van! Wat geeft je jou gasten in handen wanneer je de kunsten van jou kok gaat presenteren?

 Een menukaart is een stukje van je interieur. Wat nog belangrijker is, het is vaak het eerste wat je een gast in handen geeft. Het is het visitekaartje van je restaurant. Je kunt tegenwoordig bij gespecialiseerde menukaartenbedrijven een menukaart op maat laten maken. Bij Quality menukaarten doen we daar nog een schepje bovenop. Je hebt de keuze uit meer dan 1000 materiaalsoorten (bekijk ze hier). Je hebt keuze uit diverse bindsystemen waar je papier, hoezen en/of passe-partouts in kunt klemmen. En je kunt zelf je formaat menukaart kiezen en zetten jou persoonlijke logo op de menukaart.

Door een rondleiding te nemen op onze website kun je jou menukaart al redelijk samenstellen. Als je dit aan ons doorgeeft dan tekenen wij uw menukaart in 3D. In de juiste kleur, materiaal, formaat en met uw persoonlijke logo erop getekend. Zo krijgt je al een goede indruk hoe je menukaart er uit komt te zien. Als je het prettig vind kunnen we je meteen een prijsindicatie geven zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Als je positief bent over de menukaarten kom ik graag bij je langs om de menukaarten en stalen te laten zien, en wie weet kiezen jou gasten binnenkort wel jou gerechten uit een Quality Menukaart!

Quality Menukaarten ontwerpt en produceert maatwerk menukaarten van de beste kwaliteit. Omdat de menukaarten nog altijd op traditionele wijze met de hand gemaakt worden is het ook mogelijk om kleinere aantallen af te nemen. Dit maakt in de prijs dan ook niet heel veel uit.  

 


© 2015 rudyvernie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.