Wat kun je bij een Horeca Groothandel kopen?

Wat kun je bij een Horeca Groothandel kopen?

Binnen de Horeca is het inkopen van Horeca benodigdheden een belangrijk onderdeel. Het kiezen van een vaste leverancier is dan ook één van de belangrijkste zaken. Waar haal je je non-food producten en je food producten. Je kunt daarvoor op meerdere onderdelen diverse horeca groothandels vergelijken. 

Horeca groothandel; food, non-food of beiden?

Binnen horeca groothandels zijn er verschillende takken. Zo heb je een horeca groothandel die gespecialiseerd is in non-food artikelen zoals glaswerk, servies en keukenapparatuur. Verder heb je het andere belangrijke onderdeel binnen de Horeca: het eten. Er zijn verschillende wereldkeukens die je aan je gasten kunt serveren. De vraag is welke Food horeca groothandel heeft alle producten van jouw wereldkeuken in het assortiment?Horeca servies specialist

Servies is een van de belangrijkste onderdelen voor het creëren van een ambiance. Met het juiste horeca servies kun je je gerechten op een echte onderscheidende manier presenteren. Servies is namelijk het geen wat jouw gasten op tafel ziet. Niet alleen de smaak van het eten telt, ook het uiterlijk en de manier waarop het gepresenteerd wordt. Daarnaast hangt het horeca servies samen met het type gerecht. Sommige gerechten worden in schalen geserveerd, anderen in een gietijzeren potje. Serveer je meerdere gangen? Dan kun je ook kiezen voor een onderbord. Naast het type servies zijn er meerdere kwaliteitssoorten. Kies je bijvoorbeeld voor porselein, aardewerk of een ander materiaal?

Als laatste kun je het gerecht laten spreken met de kleur van jouw servies. Vaak is horeca servies klassiek wit, maar tegenwoordig zien we steeds meer variatie in kleuren. Gekleurd servies draagt bij aan de beleving van jouw gasten. Het belicht de accenten van jouw gerechten en draagt bij aan de ambiance. Verder kun je met kleuren erg inspelen op thema’s, zoals feestdagen. Tover jouw horecagelegenheid om in een kerstsfeer met prachtige kleuren servies. 

Glaswerk specialist

Een Horecagelegenheid zonder het juiste glaswerk laat veel kansen liggen. De aroma’s van dranken komen niet tot hun recht als zij niet in het juiste glas geserveerd worden. Daarnaast draagt het glaswerk bij aan de uitstraling van uw horeca gelegenheid. Gasten verwachten een bepaald type glas bij het drankje dat ze bestellen. Je kunt natuurlijk een cocktail niet in een bierglas serveren. Binnen de soorten drankjes en bijbehorende soorten glazen is er veel ruimte voor variatie en originaliteit. Een horeca groothandel die gespecialiseerd is in glaswerk kan jouw helpen het juiste glaswerk te kiezen die past bij jouw horeca uitstraling.

Horeca groothandel food

Het kiezen van een vaste horeca groothandel waar je je ingrediënten van jouw gerechten kunt kopen is cruciaal. Als je efficiënt inkoopt, kun je veel geld besparen. Het draait daarbij niet alleen om de prijs, maar ook om de kwaliteit, service en voorraad. Last minute aanvragen moeten geen probleem zijn voor de horeca groothandel. De keuze om het zelf op te halen of te laten bezorgen als je het erg druk hebt is ook een fijne optie. 

Daarnaast wil je ook graag dat de horeca groothandel je kan inspireren voor nieuwe gerechten. Zo blijf je in staat jouw horeca onderneming te blijven inspireren. 


© 2015 Benjaminlaurens, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.