Altijd een feestje met een smoothie bar

Altijd een feestje met een smoothie bar

We zijn een bedrijf dat zich profileert als echte koffie nerds maar we vinden ons plezier in meer dan alleen koffie. Zo hebben we ook een Smoothie bar.Hier maken wij verse, verfrissende smoothies voor onze gasten. Het mooie is ook dat je de smoothie bar gewoon kan huren. Met andere woorden kan jouw tuin veranderen in een festivalplein met de gezellige kleuren van de smoothies. Buiten het feit dat het er gezellig uit ziet zijn smoothies ook nog is heel gezond, dus wacht niet langer en ga naar de website en bestel jouw persoonlijke smoothie bar!

Event smoothies

Wij vinden het heel belangrijk dat onze gasten kunnen genieten van een warm of koud drankje. De smoothie is de perfecte manier om lekker af te koelen en toch de nodige vitaminen binnen te krijgen. De trend van smoothies stijgt ook enorm. Men wilt gezonder leven, meer bewegen en gezonder eten en drinken. Een festival is vaak een plek waar dit mislukt maar weer opnieuw wordt gestimuleerd door de smoothie bar. Er zijn smaken zoals, aardbei, ananas, banaan, yoghurt, mango, vanille, passievrucht en nog veel meer. Heerlijk over de hele dag maar nog lekkerder in de zomer.

De service

Hoera, je hebt eindelijk je smoothie bar besteld maar wat nu? Jij hoeft nu helemaal niets meer te doen. Wanneer je op onze website al je gegevens invult en aangeeft waar en wanneer de smoothie bar er moet zijn dan zorgen wij voor de rest. Het enige wat voor ons nodig is een stopcontact om te bar te voorzien van elektriciteit. Enthousiast geworden? Bekijk het aanbod op onze site en mocht je nog vragen hebben over de smoothie bar dan helpen onze collega’s je graag met het vinden wat jij zoekt. We hopen dat je feestje helemaal geslaagd is met de smoothie bar en ontmoeten je graag binnenkort.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.