Kwaliteit koffie op locatie

Kwaliteit koffie op locatie

Wat is er nou beter dan bij jou in de binnenstad een heerlijke kop koffie te kunnen halen? Wij kunnen dit voor jou realiseren met onze koffie op locatie! De kans is groot dat je nu bij jezelf denkt waarom zouden zij wel lekkere koffie serveren, terwijl er anders altijd maar een slappe bak koffie bereid wordt. Wij streven ernaar om overal de best koffie te serveren, waar we ook staan.


Met onze koffietentjes is dan ook alles mogelijk. Hier serveren wij koffie van kwaliteit die bereid worden door onze ervaren barista’s. We zien het daarom ook niet als een voorziening, maar als een beleving!

Koffie op beurzen

Ben je bezig met het organiseren van je evenement of ben je opzoek naar iets waarmee je de aandacht trekt op een beurs dan is onze koffiebar de perfecte oplossing. Wanneer je ervoor kiest dat wij de catering doen op een beurs, kun je er verzekerd van zijn dat wij de gasten de beste koffie voorzetten. Hiermee straal je een stukje meer gastvrijheid uit en hoeven de gasten niet de koffie over te slaan, omdat ze weer een slappe bak verwachten.

Alle mogelijkheden voor koffie op je evenement

De lekkerste koffie op je evenement is met ons ook mogelijk. We komen namelijk met onze koffie op locatie, waar je ook maar wilt dat we langs komen. Wij staan voor je klaar! Je hebt misschien bedacht om op je event maar geen koffiebar neer te zetten, omdat je zoveel drukte verwacht en dat daarom de koffiebar het niet meer aan kan. Maar met onze tien meter lange koffiebar kunnen we wel 1.500 koffies per uur serveren! Drukte is daarom voor ons geen probleem. Onze barista’s zullen koffie van kwaliteit blijven serveren en de bezoekers hoeven op geen moment bang te zijn dat ze slappe koffie krijgen. Krijg je nou al zin in koffie bij het idee van deze heerlijke koffie? Neem dan gerust contact met ons op!


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.