Een barista huren om iedereen koffie te laten ervaren

Een barista huren om iedereen koffie te laten ervaren

Wij vinden dat koffie ervaren moet worden door mensen. De magische krachten die koffie ons kan brengen kent iedereen wel, maar hoeveel mensen hebben nu écht van koffie genoten? Daarom maken wij het mogelijk om een barista te huren.Koffie is een drankje met veel meer inhoud dan de meeste mensen denken. Het is een drankje die voor veel mensen een manier is om de dag door te komen. Ze nemen elke ochtend een bakkie koffie om wakker te worden en aan het eind van de middag nemen ze er nog een om wakker te blijven. Voor mensen is het niet een drankje waar ze van genieten maar een soort energie drankje.

Hoe wij zorgen voor een koffiebeleving

Omdat koffie in onze ogen meer is dan alleen een drankje zorgen wij voor een echte koffie ervaring. Onze professionele barista’s hebben om te beginnen al een internationaal erkend diploma weten te halen waardoor ze in staat zijn de lekkerste koffie van over de hele wereld te kunnen maken en serveren. Daarbij zorgt de uitstraling van de koffiekar en de barista natuurlijk voor dat kleine beetje extra wat nog net het verschil maakt. Zoals de namen op de bekers van Starbucks. Tot slot kan onze barista een verhaal vertellen over de geschiedenis van koffie die je waarschijnlijk nog niet eerder gehoord hebt. Op de manier kunnen wij, samen met de overheerlijke smaak, zorgen voor een echte koffie beleving.

Wil je deze beleving zelf ervaren?

Deze koffiebeleving kunnen wij aanbieden door heel Nederland. Wij hebben namelijk een mogelijkheid voor een barista huren. Op die manier komen onze koffiemeesters langs bij jouw bedrijf of evenement, waardoor alle aanwezigen kunnen genieten van de lekkerste koffie die we kunnen maken in de 21e eeuw. Voor meer informatie over het huren van een professionele barista kun je onze website bezoeken of telefonisch contact met ons opnemen.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.