Belegde broodjes voor de lunch bestellen

Belegde broodjes voor de lunch bestellen

Die gesmeerde boterhammen word je na een tijdje ook wel zat. Dan is het leuk om voor de verandering eens iets anders te eten. Bestel dan thuis of op je werk een lekker belegd broodje voor de lunch. Gemakkelijk, snel en erg lekker. 

De lunch is het middelpunt van de dag. Of je nu thuiswerkt of op kantoor, het maakt niets uit. Iedereen kijkt uit naar de lunch. Even lekker eten en je ogen van je scherm. Op kantoor ga je misschien wel gezellig bij elkaar zitten. Dit is een moment van ontspanning én van genieten. Je geniet natuurlijk het meeste als je ook een lekkere, verse en voedzame lunch hebt. Die zelf gesmeerde boterhammen zijn niet echt het toppunt van je dag. Daarom is het leuk om ook af en toe een belegde broodjes te bestellen. Verse broodjes belegd met allerlei lekkers. Er is veel keuze, dus voor ieder wat wils.Welk broodje kies jij?

Er zijn veel verschillende belegde broodjes te bestellen. Als eerste zijn er al diverse soorten brood, zoals: wit, meergranen, tarwe, volkoren, mais, spelt en meer. Daarnaast zijn er allerlei soorten beleg. Ga je voor vlees, vis, kaas of zoek je naar dieetwensen zoals vegetarisch, vegan of glutenvrij? Bekijk alle soorten om jouw ideale broodje te bestellen. De populairste broodjes zijn bijvoorbeeld: broodje carpaccio, broodje zalm en broodje gezond. Zit jouw favoriet daar ook tussen of kies je liever iets anders?

Voordeel van belegde broodjes bestellen

Er zijn veel voordelen aan het bestellen van belegde broodjes. Als je naar je werk gaat hoef je bijvoorbeeld niet je lunch voor te bereiden en mee te slepen. En als het lunchtijd is heb je toch een verse, lekkere maaltijd. Daarnaast kun je er een gezellig moment van maken samen met je collega’s. Je kunt bijvoorbeeld afspreken om een dag in de week samen lunch te bestellen en op deze dag gezellig gezamenlijk te lunchen.

Als je thuiswerkt hoef je niet in de pauze nog een lunch in elkaar te draaien. Je kunt gewoon doorwerken tot de bezorger aanbelt. Vervolgens heb je de gehele pauze om te genieten van je belegde broodje. Zo kun je mooi even opladen voor het volgende deel van je dag. Alle broodjes van lunch.nl zijn versgemaakt en belegd. Zo heb je een gezonde maaltijd die bestaat uit dagvers brood, verse ingrediënten en groentes. Als je er daarna niet weer tegenaan kan, dan weten wij het ook niet meer.

Lokale cateraars

Lunch.nl werkt samen met lokale cateraars zodat je altijd verzekerd bent van een verse lunch. Deze lunch kan binnen een uur bezorgd worden, omdat de cateraar bij jou in de buurt zit. Het is ook mogelijk om belegde broodjes te bestellen voor over een paar dagen. Je kunt er zelfs voor kiezen om elke week op dezelfde dag en tijd te laten bezorgen. Benieuwd naar de belegde broodjes bij jou in de buurt? Bekijk dan belegde broodjes Dordrecht of in een andere stad.


© 2015 pascalvdvlist, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.