Dineren in afgesloten gezelschap? Private Dining Woerden!

Dineren in afgesloten gezelschap? Private Dining Woerden!

Bij ons kunt u genieten van private dining Woerden. Maar wat wordt er nou eigenlijk precies verstaan onder private dining? Dit houdt in dat u culinair kunt genieten met een klein of groot gezelschap in een aparte ruimte dat compleet afgesloten is van de rest van de gasten.Dit is de perfecte oplossing als u een belangrijk diner hebt met bijvoorbeeld zakelijke relaties maar ook als u gewoon de drukte even wil vermijden met vrienden of familie. Het is mogelijk om met een gezelschap van 2 tot 24 personen bij ons aan private dining te doen. Hierbij stellen wij een prachtige serre beschikbaar.

Private Dining Woerden team          

Het team van private dining Woerden bestaat uit een gastvrouw en een chef-kok. De liefde voor gastronomie brengen deze twee compleet samen in hun restaurant. Zij gaan elke dag weer opnieuw de uitdaging aan om alle gasten een waanzinnige beleving aan te kunnen bieden. Voor de kok draait alles bij het bereiden van het eten om de smaak en de textuur. Het restaurant laat u graag kennis maken met de internationale keuken. Wilt u graag uw avond bij ons komen beleven? Reserveer dan snel telefonisch of via de mail.

Overige activiteiten

Naast private dining Woerden en gebruik maken van onze overheerlijke wijnkaart, kunt u ook bij ons vergaderen. Het vergaderen regelen wij in samenwerking met een partner voor ons. Op hun terrein kunt u gebruik maken van drie verschillende vergaderzalen. Wij regelen dan als restaurant een eventueel aansluitend gewenst diner. Hierbij kunt u natuurlijk uw specifieke wensen altijd aan ons doorgeven. Mocht u wat meer wijntjes willen drinken tijdens deze bijeenkomst? Dan is geen enkel probleem, wij beschikken namelijk zelfs over een taxiservice. Hierbij kunt u door middel van een scherp geprijsd tarief, gebruik maken van een taxi. Als u deze via ons reserveert, krijgt u een mooie korting aangeboden.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.