Buiten trouwen - midden in de mooiste natuur

Buiten trouwen - midden in de mooiste natuur

Heeft u altijd al buiten trouwen gewild? Wij bieden u deze kans. Vele stellen dromen ervan om in een prachtige natuur te trouwen waarbij je alleen maar groen om je heen ziet. Alles staat dan in het teken van jullie en jullie familie. Wij bieden een mooi stuk land waar je buiten kan trouwen tussen de weilanden, midden in de natuur. Bent u van plan om in het voorjaar of in de zomer te gaan trouwen? Dan verzorgen wij met alle liefde uw dag en beloven dat deze onvergetelijk zal worden.Buiten trouwen arrangementen

Wij kunnen u verschillende arrangementen aanbieden voor het buiten trouwen. Daarbij onderscheiden wij twee verschillende soorten arrangementen. Het eerste arrangement genaamd het ‘’Wedding basic’’ arrangement, bevat de volgende opties: een basis aankleding met white wedding chairs en stretchoverkapping. Daarbij zorgen wij voor de geluidsinstallatie met begeleiding voor jullie mooiste nummers. Ook stellen wij het gebruik van de microfoon beschikbaar. Daarnaast stellen wij ons Landgoed beschikbaar en krijgt u ceremoniebegeleiding. Het tweede arrangement genaamd het ‘’Wedding Premium’’ arrangement, biedt dezelfde opties als de basic. De extra’s van het premium arrangement luiden als volgt: stoeldecoratie en een prachtige witte loper over het middenpad.

Extra’s

Ook snappen we dat buiten trouwen best riskant kan zijn met oog op het weer. In Nederland valt niet altijd het zonnetje van tevoren te voorspellen. We zijn gewend aan de onverwachtse regenbuien, maar dat houdt het trouwen midden in de natuur niet tegen! Mocht het onverwachts slechter weer worden, kan uw geplande dag alsnog doorgaan in onze feestlocatie. Daarnaast kunt u verschillende extra’s bijboeken tijdens het trouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verse bloemen aan de stoelen, een gepersonaliseerde loper en nog veel meer mogelijkheden! U kunt zelf ook eigen decoratie meebrengen, dan zorgen wij ervoor dat wij dit op de gewenste plekken ophangen. Voor verdere vragen, neem dan gerust contact op.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.