Trouwlocatie Gouda - uw huwelijksfeest dichtbij

Trouwlocatie Gouda - uw huwelijksfeest dichtbij

Heeft u binnenkort plannen om te trouwen? Zoekt u naar een trouwlocatie Gouda en omgeving? Wanneer u bij ons uw trouwfeest geeft, hoeven uw gasten niet ver te reizen. U kunt namelijk bij ons uw gehele trouwdag vieren. Wij zijn een familiebedrijf dat al 45 jaar ervaring heeft in het verzorgen van huwelijksfeesten op locatie. Wij verzorgen heel uw dag en bieden u en uw gasten een onvergetelijke dag. Daarbij zijn wij ook een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat de officiële huwelijksvoltrekking bij ons kan worden gedaan door de bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Wij zorgen ervoor dat na de ceremonie het feest kan uitbarsten.Dineren / feestavonden trouwlocatie Gouda

Op onze trouwlocatie Gouda is het ook mogelijk om tijdens uw huwelijksfeest te dineren. Het is ontzettend fijn als u na de ceremonie even kan opladen voor het grotere feest wat waarschijnlijk in de avond plaats zal vinden. Voor het dineren kunt u voor zowel kleinere als grotere groepen bij ons terecht. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende huwelijksbuffetten of diners. Vaak zit er altijd wel een soort buffet bij wat naar wens is. Is dat bij u niet het geval? Dat is uiteraard geen probleem. Wij kunnen ook een buffet compleet naar uw wensen samenstellen. Wij verzorgen ook op uw trouwdag de receptie en feestavond. Van gezellige recepties met borrelhapjes tot themafeesten met heerlijke drankjes. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Andere evenementen

Naast een trouwlocatie Gouda en omstreken, verzorgen wij ook andere evenementen. Wij verzorgen ook catering op locatie, beschikken wij over een taste, share & grill restaurant genaamd Happz en hebben wij een bar genaamd Roadhouse. Met al onze mogelijkheden hopen wij u onvergetelijke dagen te bieden. We hopen dat u snel contact met ons opneemt en uw bijzondere momenten samen met ons te vieren.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.