Glowgolf Utrecht - voor al uw feestjes

Glowgolf Utrecht - voor al uw feestjes

Bent u op zoek naar een Glowgolf Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gezellig bij ons een balletje slaan! Wij beschikken niet over zomaar een glowgolf maar over een 3D glow in the dark jungle golf, voor jong en oud. Daarbij kunt u bijvoorbeeld bij ons reserveren voor kinderfeestjes of bedrijfsuitjes of gewoon voor lekker met het gezin. De kinderen kunnen al meedoen vanaf hun vierde jaar. Wij hebben maar liefst 12 uitdagende en verschillende holes. De banen zijn prachtig gedecoreerd in de jungle style.Arrangementen glowgolf Utrecht

De glowgolf Utrecht zal dan ook niet meer kosten dan negen euro per persoon. Daarbij zijn de 3D brillen los verkrijgbaar voor iets meer dan één euro per stuk. Wij bieden dan ook twee verschillende arrangementen aan voor feestjes voor kinderen. Allereerst, het Kinder Golf Party Arrangement. Hierbij zit één ronde golf in, met een snack naar keuze, onbeperkt limonade, ijs en een verassing voor de jarige. Daarnaast, bieden we nog het Kinder Golf Party Arrangement XL aan. Dit arrangement is bijna hetzelfde met een paar extra’s. Hierbij krijgen de kinderen bij binnenkomst een lekker stukje taart en een glowstick. Ook bieden wij natuurlijk een arrangement voor de ouderen onder ons. Met dit arrangement krijgt u een ronde glow glof, een uur drank bij diner, een gangen grilldiner en uur gratis parkeren.

Overige activiteiten

Naast glowgolf Utrecht, kunt u bij ons terecht voor nog meer activiteiten. Er kan ook gebruik worden gemaakt van het (Magic) bowlen met een prachtige lichtshow en onze spannende escape room. Deze escape room noemen wij ‘’The Postoffice’’. Bij ons kunt u ook dineren na afloop van de activiteiten. Daarbij lopen de opties uiteen van pannenkoeken tot steengrillen. Bent u al benieuwd naar ons? Reserveer dan snel op onze website, via de mail of telefonisch.


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.