Kom nu naar de koffie academy!

Kom nu naar de koffie academy!

Soms zit je even niet lekker in je vel, of wil je even compleet iets anders doen. De dagen duren lang en zien er allemaal hetzelfde uit. Een oplossing kan zijn om dan even iets heel anders te gaan doen. Even je gedachten ergens anders naar toe en even het verstand op nul. Een hele leuke oplossing hiervoor is… barista worden! Je oefent een heel ander beroep uit in een heel ander vakgebied. Je maakt mensen blij met hun dagelijkse drankje en bent zelf ook nog eens druk bezig met het maken van de mooiste creaties. Je kunt dit verwezenlijken door een keer langs te komen bij de koffie academy.

 Verschillende cursussen

Om een echte barista te worden volg je een of meerder cursussen om de technieken en kennis onder de knie te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden als het aankomt op deze cursussen. Zo kun je de basistraining volgen, hier leer je alle basics van het vak en heb je op die manier al heel veel kennis wat betreft het zijn van een barista. Verder heb je de uitgebreidere cursussen, hier leer je nog meer details en heb je op die manier nog meer inzichten. De cursus gaat net iets dieper in op bepaalde zaken. Je hebt natuurlijk ook nog de cursus waarmee je van die mooie kunstwerken van je koffie maakt. Door middel van melk en verschillende schenktechnieken maak je de allermooiste creaties. Dit is natuurlijk voor velen een echte droom die uitkomt.

Een cursus bij de koffie academy volgen?

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een van de cursussen om op die manier een echte professional te worden? Kom dan vooral naar de koffie academy en wie weet ben jij over een bepaalde tijd een echte barista. Heb je nog vragen, stel ze dan gerust.

 


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.