Smoothie bar huren

Smoothie bar huren

Wat geeft een gezonder gevoel dan een lekkere smoothie. Dit koude drankje zit vol met fruit en zit vol met smaak. Als je een smoothie drinkt word je spontaan vrolijk en krijg je een lach op je gezicht. Een smoothie kan je maken van de meest uiteenlopende ingrediënten natuurlijk fruit maar ook met bijvoorbeeld verse groeten chocola, yoghurt en kokoswater. Voorbeelden van groenten die bijvoorbeeld in de smoothie kunnen zijn: spinazie, bloemkool, boerenkool en nog veel meer. Je kan zelf de smoothies maken maar je kan ze ook proberen bij de smoothie bar. Bij de smoothie bar worden de lekkerste smoothies gemaakt. De mensen die de smoothies maken hebben namelijk verstand van smaken en dat proef je!Smoothie bar op een evenement

Het is mogelijk om een smoothie bar met bartender te huren voor je evenement. Door de smoothie bar zorg je voor blije gezichten op je evenement. Verder is het leuk voor de bezoekers omdat ze naast koffie en thee nu ook iets anders kunnen krijgen. Bij de smoothie bar worden de smoothies vers gemaakt door de bartender. De smoothies worden gemaakt van verse ingrediënten waardoor de smoothies de lekkerste smaken hebben. Verder speel je door het huren van de smoothie bar helemaal in op de trend van een healthy lifestyle. Een smoothie zit namelijk boordevol vitamines. Door de bezoekers van een drankje te voorzien bij de smoothie bar. Hoef jezelf niet voor de drankvoorziening te zorgen dit zorgt ervoor dat je je kan focussen op het andere gedeelte van het evenement.

 

Smoothiebeleving

Een smoothie bar zorgt voor een echte belevenis op het evenement. De geuren van vers fruit en kruiden is in een groot deel van de ruimte te ruiken. De felle kleuren zorgen voor een gezellige sfeer. Kortom laat je dus eens verrassen over de mogelijkheden van een smoothie bar op je evenement.  

 


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.