Cursus barista voor de koffieliefhebber

Cursus barista voor de koffieliefhebber

Stroomt er koffie door jouw aderen en vind je koffiezetten een feestje? Kan je je hierin vinden dan is de cursus barista iets voor jou. Bij de cursus barista leer je de beste koffie zetten. Daarnaast leer je ook de achtergrond van koffie en doe je kennis over de verschillende producten op.Veel mensen kunnen van een lekker bakje koffie genieten. De cursus zorgt ervoor dat je gasten echt lekkere koffie kan serveren waar ze blij van worden. De cursussen worden gegeven op verschillende niveaus waardoor ieder in zijn eigen tempo de technieken onder de knie krijgt. Daarnaast zijn er bij de Dutch Coffee Academy verschillende cursussen beschikbaar om je in een bepaald onderdeel te specialiseren. Een voorbeeld van een specialisatie training is bijvoorbeeld de latte art training. Bij deze training leer je mooie figuurtjes maken in de cappuccino of in een caffé latte.

                                              

De cursus barista volgen

Een basis barista cursus ziet er ongeveer als volgt uit:

In ongeveer 3 uur uur leer je veel verschillende dingen, een goede espresso maken, cappuccino’s maken en bijvoorbeeld het schoonmaken van de koffiemachine.

De cursussen worden gegeven in kleine groepjes zodat er veel persoonlijke aandacht is waardoor de technieken sneller worden geleerd. Verder wordt de cursus barista gegeven door professionals met veel barista ervaring. Dit zorgt ervoor dat trainingen op hoog niveau zijn en er veel valt te leren. Het is mogelijk om de training te volgen op de trainingslocatie waar de professionele apparatuur aanwezig is. Een andere mogelijkheid is om de training op locatie een eigen locatie te volgen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de cursus barista kunt u naar de site gaan. Voor vragen kunt u gerust even bellen de mensen van de cursus barista helpen u graag verder. De koffiespecialisten kijken ernaar uit om voor u de cursus barista te verzorgen.

 


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.