Barista cursus voor een barista certificaat

Barista cursus voor een barista certificaat

Word je blij van koffie en vind je het fijn gasten een lekker kopje koffie voor te schotelen?

Dan is de barista cursus iets voor jou! Bij de barista cursus leer je de technieken om de lekkerste koffie te maken. Voor een goed bakje koffie moet je namelijk de technieken goed toepassen. Daarnaast doe je ook kennis op over de verschillende producten en verbreed je dus je kennis op het gebied van koffie. De trainingen worden gegeven door mensen met veel kennis en ervaring. Tijdens de cursus is er een ontspannen en gezellige sfeer kortom de barista cursus is een feestje. De informatie en technieken worden goed uitgelegd doordat er veel persoonlijke aandacht is, zo worden de cursussen maximaal in groepjes van 6 personen gegeven. Na de cursus ben je een echte barista, je ontvangt namelijk na het succesvol afronden van de cursus een internationaal erkend certificaat.Verschillende barista cursussen

De Dutch Coffee Academy biedt verschillende cursussen aan. De barista basistraining is één van die cursussen bij deze barista cursus leer je basis over koffie. Verder heb je nog de barista skills professional deze cursus is iets moeilijker en is daarom ook wat meer voor mensen met meer ervaring als barista. Zo leer je in deze cursus over het branden van koffiebonen en leer je werken met een refractometer. Voor de andere cursussen is het verstandig om even op de site van Dutch Coffee Academy te kijken. Je komt dan ook te weten wat je per cursus leert. Dit kan handig zijn als je bepaalde technieken onder de knie wil krijgen of meer over een bepaald onderwerp wil leren.

 

Vragen over de barista cursus

Voor vragen over één van de barista cursussen kunt u contact opnemen met Dutch Coffee Academy. De koffiespecialisten van Dutch Coffee Academy staan u graag te woord en helpen u graag verder. Dutch Coffee Academy kijkt ernaar uit om je meer over koffie te leren!


© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.