Eenvoudig een leuke high tea vinden en reserveren

Eenvoudig een leuke high tea vinden en reserveren

Vorige week is het platform HighTea.nl gelanceerd. De website verzamelt zo veel mogelijk hightea-locaties in Nederland op n website en is voor horecabedrijven d plek om hun high tea nog beter vindbaar te maken.Direct per stad een handig overzicht

Maandelijks zoeken vele consumenten op de term ‘high tea’. Gezien de populariteit van high tea is het opvallend dat er in Nederland nog geen specifiek platform was om snel hightea-locaties te vinden en direct te reserveren. Consumenten krijgen direct alle high tea locaties per stad in één handig overzicht.

Op de website zijn behalve het overzicht van locaties en workshops voor een high tea, ook een blog met tips en recepten te vinden voor mensen die zelf een high tea willen reserveren. Zo wordt er rekening gehouden met consumenten die een allergie hebben. Zij zien gelijk zien wie bijvoorbeeld een veganistische of glutenvrije high tea aanbiedt. Hebben ze de ideale plek gevonden? Dan kunnen ze die gelijk reserveren via HighTea.nl.

Thee en thee-arrangementen, zoals high tea, groeien nog altijd in populariteit. Deze trend heeft er toe geleid dat steeds meer horecagelegenheden en ook cateraars thee-arrangementen aanbieden. Het blijkt namelijk een laagdrempelige en populaire invulling te zijn voor een babyshower, vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een jubileum.
 

Restaurants kunnen zich gratis aanmelden

Ook voor horecabedrijven is het concept laagdrempelig, zij kunnen zich aansluiten bij HighTea.nl en hun vindbaarheid vergroten door zich gratis aan te melden.


© 2015 pascalvdvlist, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.