Leuke tips voor het geven van een verjaardagscadeau!

Leuke tips voor het geven van een verjaardagscadeau!

Is jouw beste vriendin binnenkort jarig, maar je weet nog niet wat je haar cadeau moet doen? Dan hebben wij vijf super leuke tips voor jou om je vriendin te verrassen voor haar verjaardag!Tip 1. Make-up

Je hebt het vast weleens over make-up en opmaken met je vriendin. Luister goed op zulke momenten, want er zijn altijd wel items die ze helemaal verliefd op is. Het is dan ook ideaal om een nieuwe oogschaduw pallet of een mooie lipstick te kopen die ze nog niet heeft. Zo weet je zeker dat je de perfecte verjaardagscadeau hebt gevonden voor haar!

Tip 2. Massage

Hmmm, van een lekkere massage wordt iedereen mega blij van. Het maakt niet eens uit of het voor je moeder, vader, oma of vriendin is. Kies voor een ontspannende traditionele Thaise massage waarbij het in balans brengen van de energie binnen het lichaam centraal staat. Of ga voor een relaxte hotstone massage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hete stenen die op het lichaam gelegd worden. Tegelijkertijd geniet je van een overheerlijke massage met behulp van stenen. De warme stenen verwarmen plaatselijk het lichaam, waardoor stimulering van ontgiften, genezen en ontspannen plaats vindt. Het is misschien een toffe idee om een duo massage de gaan doen. Dan kan je meegenieten met je vriendin!

Tip 3. Lunchen

Breng quality time door met je vriendin door haar mee te nemen naar een lekkere lunch. Ze gaat het vast heerlijk vinden om met jou bij te kletsen over van alles en nog wat. Een echte aanrader is om te lunchen in Leeuwarden. In een sfeervolle centrum met prachtige grachten als uitzicht is het altijd super gezellig. Geniet van een gezonde salade met een versgemaakte smoothie. Of smul van de rijke smaak van sushi in een authentieke Japanse restaurant. Kortom keuze zat!

Tip 4. Verzorgingsproducten

Voor elke vrouw is het gebruiken van verzorgingsproducten een onmisbare dagelijkse ritueel. Daarom is het zo leuk om een set samen te stellen van een dagcrème, serum en gezichtsreiniger. Verwen je vriendin met hoge kwaliteits gezichtsverzorging producten van Image Skincare waar ze heel blij mee gaat zijn.

Tip 5. Cadeaubon

Speel je liever toch safe? Dan is een cadeaubon of een fashioncheque ideaal! Zo kan ze zelf gaan kiezen wat ze wilt kopen. Dit is altijd een goed cadeau voor als je niet weet wat je wilt halen voor haar verjaardag. Misschien is het zelfs een idee om een shopdagje te plannen voor jullie twee!


© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.