Turks restaurant Laila Rotterdam

Turks restaurant Laila Rotterdam

Ben je dol op turkse gerechten of heb je nog geen ervaring met de moderne Turkse kookkunst en ben je daar toch nieuwsgierig naar? Dan ben je bij Turks restaurant Laila Rotterdam zeker bij de juiste plek.

Turks restaurant Laila is the place to be als je op zoek bent naar de karakteristieke smaak van de Balkan, de sfeer van Istanboel en de authentieke gerechten van Anatolië.
Laila is meer dan een restaurant. Het is de plek waar je lekker kan genieten van Turkse eten en waar je een belevenis van kan maken door middel van de mooie en comfortabele omgeving en onze vriendelijke bedieningen.Ontbijt bij restaurant Laila

Laila heeft een speciale menukaart voor de eters die graag langskomen om te ontbijten. Zo kan je tijdens ontbijt lekker genieten van bijvoorbeeld diverse warme eigerechten, verschillende salades, vers gebakken turks brood, zoete lekkernijen zoals baklava, fruit of van de Ontbijt De Luxe. Zo begin je jouw dag gelijk goed wanneer je langskomt bij Laila Rotterdam voor een lekkere Kahvati ofwel ontbijt.

 

Lunch

Wanneer je doordeweeks tijdens je lunchpauze lekker wilt eten of voordat je verder gaat shoppen toch even snel een hapje wilt doen, dan kan je gezellig langskomen bij restaurant Laila. Onze lunchkaart zit vol met diverse pittige gerechten met kruidige specerijen en rode pepers. Daarnaast hebben wij ook de beroemde Turkse yoghurt met vers fruit. Ook de gasten die juist op zoek zijn naar goed en gezond eten zijn bij restaurant Laila van Harte welkom. Om te lunchen kan je doordeweeks tussen 12:00 en 17:00 uur binnenlopen.

 

Eten voor iedereen

Ben jij een vlees of een visliefhebber of misschien toch vegetarisch? Geen probleem want bij restaurant Laila Rotterdam is er eten voor iedereen. Zo kan je bij het eethuis lekker genieten van verschillende grill, vlees en visgerechten. Daarnaast zijn er diverse vegetarische maaltijden, groenten, fruit en zuivelproducten te vinden in de menukaart.

Bij Laila worden de gerechten met zorg klaargemaakt en iedere keer met de beste ingrediënten.
 

Gastvrijheid van het restaurant

Turks restaurant Laila kenmerkt zich door de passievolle Turkse keuken en de wereldberoemde turkse gastvrijheid. De keuken biedt u persoonlijke en ambachtelijke gerechten aan doordat Laila alleen met uitstekende verse producten werkt.

Het restaurant is uniek gelegen aan Charlois Hoofd 47 in Rotterdam Zuid naast de maas waar je rustig en ongestoord kan dineren terwijl je heerlijk geniet van een mooi uitzicht. Bij goed weer kan je ook plaatst nemen op het terras aan de achterzijde van het pand.
Tijdens ontbijt, lunch en diner biedt de bediening een bijzondere vriendelijk service aan de gasten. Die goede service en ontspannen sfeer vormt het kenmerk van de Turkse gastvrijheid.

 

Entertainment tijdens het diner

Laila is een unieke en gezellige plek waar je in een chique Turkse decor stijlvol kunt dineren. Tijdens het diner worden de gasten van Turks restaurant Laila heerlijk verwend met top entertainment. Daar staat het restaurant ook bekend voor.
Zo treden er regelmatig bekende Turkse zangers en zangeressen op in het eethuis. Ook zijn er vaak spontane optredens bij Laila. Laat jezelf verrassen en kom lekker dineren bij Laila terwijl je gezellig geniet van Turks live muziek.

 

Reserveren

Ben je benieuwd naar de smaakvolle Turkse keuken en wil je dus graag langskomen om lekker te eten en te genieten van het prettig sfeer dan kan je makkelijk en snel reserveren via de website. Ook is het mogelijk om een reservering via de telefoon de plaatsen. Natuurlijk kan dit ook via de mail.
Laila is nu ook te vinden in Utrecht en Den Haag. Wanneer je daar bent en lekker wilt genieten van de Turkse kookkunst dan kan je gerust contact opnemen.

 


© 2015 Maria1994, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.