Bedrukte plastic bierglazen

Bedrukte plastic bierglazen

Bij festivals en evenementen kan een lekker biertje niet ontbreken. In verband met de veiligheid en regelgeving moet dit bier wel geschonken worden in een plastic bierglas. Gelukkig is er een groot aanbod van plastic “glazen”. Voor u houdt dit in dat er voldoende keuze is in soorten en maten. Bovendien kunt u de plastic bierglazen laten bedrukken met bijvoorbeeld uw naam en logo. Dat is een mooie manier van reclame maken!Verschillende soorten glazen

Wanneer u op zoek gaat naar geschikte glazen voor uw evenement zult u al snel ontdekken dat er veel verschillende soorten en maten bestaan. Welke is dan het meest geschikt voor u?

Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Tulpvormig: dit is, door de authentieke vorm, het meest gebruikte plastic bierglas.

Het glas ligt goed in de hand en laat zich makkelijk opstapelen.

  • Recht: het rechte model “glas” laat zich niet alleen voor bier maar ook voor andere koele dranken goed gebruiken. Multifunctioneel dus!

  • Hard plastic: de hard plastic bierglazen worden vaak gebruikt voor de wat luxere gelegenheden. Ze zijn stevig en praktisch onbreekbaar en komen zowel qua uiterlijk als drinkbeleving het dichtst bij echt glas.

 

De meeste plastic bierglazen zijn leverbaar in verschillende inhoudsmaten. Voor een standaard biertje is een inhoud van 200 of 250 ml gangbaar.

Hoe gaat het bedrukken in zijn werk?

Om uw naamsbekendheid te vergroten laat u de bekers bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of naam. In 3 stappen heeft u de bedrukking geregeld:

  1. Lever een digitaal ontwerp aan. Op de website van de leverancier staan de aanleverspecificaties. Hier vindt u onder andere voorwaarden voor formaat en kleurgebruik.

  2. De leverancier maakt een digitale drukproef, zodat u kunt beoordelen of het aan uw wens voldoet.

  3. Na uw goedkeuring start het proces van het bedrukken.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LizaDekkers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.