Geniet van een heerlijke High Wine

Geniet van een heerlijke High Wine

Waarschijnlijk heb je wel eens van een High Tea gehoord, een High Wine is net iets anders. De thee wordt vervangen door verschillende soorten wijn. Zie het als een kleine wijnproeverij of luxe manier van borrelen met heerlijk bijpassende koude en warme hapjes. Dus ben jij gek op wijn en wil je wat leuks plannen? Dan is een High Wine wat voor jou!Gezellig borrelen

Nu de vraag, wat kun je verwachten bij een High Wine? Een High Wine doe je meestal aan het eind van de middag, rond borreltijd. In de meeste gevallen bestaat de High Wine uit drie rondes met verschillende borrelhapjes met bijpassende wijnen. De hapjes bestaan voornamelijk uit: vlees, kaas, vis en broodjes met dips. Ook wordt er vaak verteld waarom het hapje goed past bij de geserveerde wijn. Het enige verschil met een High Wine en wijnproeverij is dat je bij een wijnproeverij veel verschillende wijnen proeft. Bij een High Wine gaat het echt om de combinatie van hapjes en wijnen. Nog een pluspunt van een High Wine is dat je echt een moment kan nemen om gezellig bij te kletsen. 

Wanneer doe je een High Wine

Een High Wine kan je doen om verschillende redenen, zoals een vrijgezellen dag, vrienden/vriendinnen borrel, verjaardag, jubileum of gewoon omdat je iets gezelligs wilt doen. Voor iedere gelegenheid is een High Wine eigenlijk wel geschikt. Het is niet alleen lekker eten en wijn drinken, maar ook een geweldige ervaring. Je leert meer over wijn en spijs combinaties en geniet samen van een fantastische middag. Je kunt natuurlijk een High Wine thuis organiseren met lekkere hapjes. Echter is het superleuk om unieke en bijzondere locaties te bezoeken. 

High Wine reserveren

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om deze leuke activiteit in te plannen? Reserveer je High Wine dan makkelijk en snel. Je kunt per stad of per provincie zoeken naar een locatie bij jou in de buurt. Heb je speciale dieetwensen zoals vegetarisch, vegan of glutenvrij? Ook daar kun jij op selecteren. Zo staan de dieetwensen aangegeven per locatie. Vind de ideale locatie die past bij jouw smaak, stijl en voorkeuren.

High Wine cadeaubon

Als er iets lastig is, is het bedenken van een leuk cadeau. Altijd weer die standaard parfum, douchegel of fles drank. Je wilt natuurlijk wel een uniek cadeau geven waar iemand echt wat aan heeft. De oplossing is een High Wine cadeau doen! Want wat is er nou leuker dan samen iets doen en herinneringen maken? De ontvanger heeft keuze uit tientallen locaties door heel Nederland. Geniet samen van diverse glazen wijn en de lekkerste hapjes. Of je nu naar een gezellig restaurantje of hippe wijnbar wilt, er is voor ieder wat wils!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.