2 redenen om een thee bar te huren

2 redenen om een thee bar te huren

‘Maart kent zijn staart’, ‘april doet wat hij wil’: twee oudhollandse uitspraken die over het veranderlijke weer in Nederland gaan. Ook dit jaar zagen we het weer terug: waar een witte Kerst niet aan ons besteed was, kwamen er tijdens Pasen dikke sneeuwvlokken uit de lucht vallen. Helaas houdt de kou dus nog een tijdje langer aan, en dat in een periode waarin lekker weer en buiten zijn het enige uitje is.Om het toch een beetje leuk, warm en behaaglijk te maken, kan je een thee bar huren. In dit artikel leggen we je uit waarom je een thee bar zou moeten huren.

Aan een thee bar kan weinig fout gaan

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar er schuilt natuurlijk wel een hele grote kern van waarheid in. Door de kou ben je waarschijnlijk toe aan een warm drankje, net zoals je tijdens warmte toe bent aan een ijsje. Het probleem hierbij is dat over smaak niet valt te twisten. Wat we hiermee bedoelen: de producten die je verkoopt, kunnen niet in de smaak vallen bij de klanten. Dit levert een negatieve stemming op. Dit is wel het laatste wat je wilt. Bij een thee bar is de kans op dit probleem vele malen kleiner. Aan thee kan namelijk niet heel veel fout gaan. Zorg voor warm water en voldoende varianten aan theezakjes en je hebt een geslaagde thee bar.

Door thee krijg je een warm gevoel voor langere tijd

In deze laatste koude maanden wil je natuurlijk jezelf warm houden, zeker wanneer je buiten lekker gaat wandelen. Het is een bekend feit dat thee langer warm blijft en een langer gevoel van warmte geeft dan bijvoorbeeld koffie. Daarnaast verandert de smaak van thee niet of nauwelijks wanneer het afkoelt. Dit maakt het de perfecte warme drank voor wanneer het koud is. Een thee bar huren is dus altijd een verstandige en tegelijkertijd veilige keuze. Veel plezier met jouw thee bar!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.