Koffiebar huren | Altijd en overal genieten

Koffiebar huren | Altijd en overal genieten

Om echt te kunnen genieten van koffie heb je natuurlijk een echte barista nodig. Ook wel bekend als koffie expert. Gelukkig kunnen we deze mogelijkheid tegenwoordig bijna overal aanbieden. Bij ons kun je namelijk een koffiebar huren.Op elk evenement mogelijk

Op deze manier kunnen wij overal, van een evenement tot op een festival of een beurs, mensen laten genieten van onze overheerlijke koffie. Gemaakt door een echte barista. Misschien verwacht je het niet. Maar ook op festivals kunnen wij onze bar vestigen. We zijn super mobiel omdat het onze missie is om iedereen overal te kunnen laten genieten van de lekkerste koffie. Van een ‘zwart bakkie’ tot een heerlijke cappuccino. Alle specialiteiten zitten inbegrepen bij het huren van een van onze experts. We verzorgen alle materialen zelf. Zo zorgen wij voor de sfeer en maken we er een echt koffie beleving van voor uw gasten. Ook de koffiebonen verzorgen we zelf. Met de koffiebonen uit de plaatselijke supermarkt kunnen wij onze minimale kwaliteit natuurlijk niet behalen.

Een koffiebar huren tijdens corona

Corona maakt het zeker niet makkelijker voor ons. We mogen minder mensen tegelijk laten genieten van onze koffie omdat we maar met een beperkt aantal mensen tegelijk in een bepaald gebied mogen zijn. En ook moeten we onze werkzaamheden doen met minder persoonlijk contact. Zo moeten we afstand houden en zeer hygiënisch werken om niemand te besmetten. We hopen dan ook dat de gasten zich netjes aan alle maatregelen houden. Op deze manier kunnen we zo lang mogelijk blijven genieten en hebben we een minder groot risico om een grote besmettingsbron te veroorzaken. Voor meer informatie over al onze overheerlijke koffiesoorten en alle mogelijkheden kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen via het contactformulier of via ons telefoonnummer. We hopen op een fijne samenwerking in een veilige omgeving!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.