Kadooz.nl | Gepersonaliseerde cadeaus voor hem & haar

Kadooz.nl | Gepersonaliseerde cadeaus voor hem & haar

Bij de online webwinkel van Kadooz.nl shop je makkelijk en snel de leukste en meest originele gepersonaliseerde cadeaus voor hem & haar voor gelegenheden zoals geboorte, verjaardag of huwelijk. Denk hierbij aan een kinderbestek met gravure of het graveren van een glas.Ontdek de meest originele en gepersonaliseerde cadeaus voor hem & haar in de webshop van Kadooz.nl. Van het graveren van een wijn of champagneglas tot een leuk kinderbestekje met de naam of datum van een pasgeboren kind.

De online cadeaus zijn makkelijk onderverdeeld in categorieën zoal speciale momenten, denk hierbij aan een huwelijkscadeau of een persoonlijk cadeau bij de zwangerschap van je beste vriendin. Bij een huwelijkscadeau wordt er in veel gevallen gekozen om een luxe glas te personaliseren met een tekst, bij een zwangerschap valt de keuze in de meeste gevallen op een leuk Nijntje kraamcadeau of kinderservies.

Wanneer je kiest voor glazen graveren dan wordt het glas geleverd in een luxe (gratis) cadeauverpakking. U kunt er tevens voor kiezen om het cadeau direct bij je vrienden te laten bezorgen. De meeste van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden dan ook vaak de volgende dag al geleverd.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yourconcept, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.