Koffiebar huren - de beste koffie

Koffiebar huren - de beste koffie

Wil je graag een koffiebar huren? Bij ons kan dat zeker. Wij bieden een koffiebar met of zonder een echte barista. Het is mogelijk om deze bar te huren voor alle soorten en maten evenementen. Naast de barista, verhuren wij verder ook een koffie truck of een mobiele koffiebar. Wil je een espresso? Of een Latte art? Onze barista ’s kunnen het allemaal voor je maken. Indien je geen vakman wenst, hebben we alsnog alle ingrediënten in huis om de koffie te kunnen bereiden. Daarnaast, kunnen alle gasten ook bij ons koffiehuis terecht. Hier kunnen ze een heerlijke bakkie pleur krijgen.Koffiebar huren op evenementen

Heb jij koffie nodig voor een evenement? Of juist voor een zakelijk evenement? Daarop zijn wij altijd voorbereid. Uit onze ervaringen blijkt dat het voor de professionaliteit goed oogt om barista ’s in te huren. Door hen wordt koffie drinken pas echt speciaal. Het wordt zelfs een koffie beleving. Ook voor de gewone consument is de beleving bij het aanschaffen van een product of dienst steeds belangrijker. Dit geldt zeker ook voor koffie. De kop koffie smaakt net iets beter als het wordt gemaakt door een echte vakman. Hierbij kan je denken aan de populaire vormen die in het room van de koffie worden getekend.

Koffiebar huren op festivals

Ook een koffiebar huren op festivals is steeds meer gewild. Voor festivals is de koffie foodtruck het meest gebruikt. Wanneer het ontzettend druk is met koffie liefhebbers, beschikt de truck ook over een extra uitschuifbare koffiebar. Deze zijn samen in te huren. Op festivals kunnen wij met ons team zo’n 1500 mooi gedecoreerde koppen koffie per uur serveren. Naast koffie, kan er ook gekozen worden als aanvulling uit onze andere specialiteiten zoals: thee en smoothies. Dit is wel een uitstekende combi om de gezonde trend onder de Nederlanders te volgen. Twijfel niet, jullie kunnen altijd contact met ons opnemen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.