Cupcakes maken

Cupcakes maken

Vindt je ze ook niet heerlijk om naar te kijken cupcakes, ze zijn prachtig mini cupcakes! En er is zoveel variatie met cupcakes je kan van alles creëren tot en met de vullingen. Cupcakes zijn geweldig om te geven op een verjaardag of bruiloftVindt je ze ook niet heerlijk om naar te kijken cupcakes, ze zijn prachtig mini cupcakes! En er is zoveel variatie met cupcakes je kan van alles creëren tot en met de vullingen. Cupcakes zijn geweldig om te geven op een verjaardag of bruiloft, van oorsprong komen cupcakes uit de Verenigde Staten in de 19e eeuw werden ze fairy cakes genoemd. Vandaag de dag zijn cupcakes wereldberoemd en worden ze bijna op elke straathoek verkocht!

(Mijn geheime cupcake recept ga ik vandaag onthullen)

In mijn familie en vrienden kring is de altijd absoluut de beste chocolade cupcake die ze ooit hebben gegeten. Om cupcakes te bakken moet je ergens beginnen mijn favoriete cupcake recept zijn cupcake chocolade en vanille. Je mag zelf natuurlijk ook bijkomende ingrediënten toevoegen, voor de smaak of je kan ook de cupcake versieren naar eigen wens.

“Cupcake recept voorbereiden”

Eerst verwarm je de oven op , zorg ervoor dat je makkelijk de cupcakes in de oven kan plaatsen. Zelf gebruik ik een rooster die ik in het midden van de oven plaats zodat ik de cupcakes er makkelijk op kan plaatsen zonder mijn vingers te verbranden. Met mijn geheime cupcakes recept kan je minimaal 12 cupcakes maken, maak het keuken gereedschap alvast klaar om cupcakes te maken.

Cupcake recept ingrediënten

Suiker 135 gram
Bloem 175 gram
Boter 95 gram
Water 200 ml
Cacao 100 gram
Zout 1 theeleppel
Groot Ei en 1 extra ei geel
vanille extract

Cupcake benodigdheden :

Grote kom
Sausspannetje
houten lepel
Theelepel of dessertlepel
Cupcake papier
Houten lepel

Cupcake recept maken

Neem de grote kom en doe zout, suiker, bloem, en bakpoeder in de grote kom mix dit goed met een staafmixer. Nu gebruik je het sausspannetje voor de olie, boter, water , en cacao dit doe je er allemaal in. Nu komt de grote truc laat dit op een laag vuurtje smelten en doe er een scheutje slagroom bij (dit is mijn geheime cupcake recept ) Voeg als laatste nog het ei toe en roer dit goed door tot het lekker luchtig en egaal wordt. Nu gebruik je het papieren bakvorm , vul deze met de natte cupcake uit de grote kom wacht totdat ze wat zijn afgekoeld. Bak nu de cupcakes 15 tot 20 minuten in de oven. En Klaar zijn jouw heerlijke cupcakes !


© 2015 Rafa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.